Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( ο ελεγχος στους προπονητες :: 22/1/2006 19:14:07) 

Η ανακοίνωση στον πίνακα της σχολής είναι σαφής: "Παρακαλούνται τα παιδιά της σχολής να προσκομίσουν φωτοτυπία των βαθμών του σχολείου τους".

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Βελτιώνονται και στο σχολείο!

Πρωταρχικός στόχος της ακαδημίας είναι το παιδί να προοδεύσει. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο σχολείο. Έτσι επιβάλλεται σε όλα τα μέλη της σχολής του Φίλιππου Δράμας κάθε τρίμηνο να δίνουν στους προπονητές τους τον έλεγχό τους. Ο Σάκης Μουστακίδης εξηγεί το λόγο της εντολής και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Εντύπωση μου προξένησε ότι κάθε παιδί είναι υποχρεωμένο να φέρνει και τον έλεγχό του από το σχολείο. Εμείς εδώ παράγουμε μαζικό αθλητισμό. Μας ενδιαφέρει να διαπαιδαγωγήσουμε τα παιδιά, να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και στη συνέχεια καλοί αθλητές. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, μηδενός εξαιρουμένου, φέρνουν κάθε τρίμηνο τον έλεγχό τους και ελέγχουμε την εξέλιξή τους στο σχολείο. Το ευχάριστο για μας είναι ότι τα περισσότερα παιδιά που γράφτηκαν στην ακαδημία μας έχουν βελτιώσει και τους βαθμούς τους. Ποια είναι τα επόμενα σχέδια για την ακαδημία;

Η δυναμική είναι τεράστια και αυτό μας οδηγεί να επεκταθούμε ακόμη περισσότερο σε υποδομή, που σημαίνει περισσότερους αγωνιστικούς χώρους. Προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε καλύτερες παροχές στα παιδιά και στους γονείς.