Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Κριτική τηλεόρασης

( 52 kai σημερα :: 28/3/2006 18:15:36) 

52 KAI ΣΗΜΕΡΑ

Αγαπητοί αναγνώστες, καλημέρα σας. Όσοι από εσάς κλάψατε πικρά, ξεριζώσατε τα τσουλούφια σας και καταραστήκατε την ΕΡΤ γιατί ανέθεσε στην ticketstream την πώληση των εισιτηρίων και στη συνέχεια καταραστήκατε και την ticketstream γιατί δεν βρήκατε εισιτήριο και τώρα πώς θα δείτε το κοπάνημα του "μεγαλειότατου i-pod" στο ΟΑΚΑ, τρέξτε από σήμερα να προμηθευτείτε εισιτήριο για τις πρόβες. Η δεύτερη φάση πώλησης των "μαγικών χαρτακίων" αρχίζει σήμερα, αλλά φυσικά τα εισιτήρια για τον τελικό είναι εξαφανισμένα. Πού πήγαν, θα σας γελάσουμε, αλλά να μην πήρε καμιά πενηνταριά το σόι του "μεγαλειότατου i-pod", άλλα πενήντα ο κολλητός πρόεδρος και μερικά ο Καρβέλας, για να μοιράσει στο χαρέμι του;

Οι Κύπριοι, λέει, είναι έξαλλοι γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία της Eurovision τα ελληνικά ραδιόφωνα (εκτός από δύο) αρνούνται πεισματικά να παίξουν το τραγούδι της Ανέτ. Πώς εξηγείται αυτό; Μάντισσα δεν έγινα ακόμη, αλλά θα σας παραθέσω τα εξής γεγονότα: Το "μεγαλειότατο i-pod" δέχτηκε μεγάλη κριτική και σίγουρα δεν πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με τις ευχές όλων. Επίσης, το "Everything" αμφισβητήθηκε ευρέως και ακόμη και οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ (στα πηγαδάκια τους) θεωρούν κατόρθωμα τη δεκάδα. Από την άλλη, η Κύπρος ανεβαίνει στην Αθήνα με μια ωραιότατη μπαλάντα και μια Ανέτ άκρως εντυπωσιακή. Τα συμπεράσματα δικά σας, αν και, "μεγαλειότατο i-pod", όσο και να την πολεμήσεις, ούτως ή άλλως θα το δώσουμε το δωδεκάρι στην πατρίδα σου.

Πολύ φαιά ουσία πρέπει να ξοδέψει η κυρία ΕΡΤ, που αποφάσισε να στείλει σήμερα το "μεγαλειότατο i-pod" στη Μάλτα. Μάλλον τους κόλλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου πρόβλημα λογικής (και μαθηματικών), αλλιώς δεν εξηγείται πώς ακόμη να καταλάβουν πως ο στόχος είναι οι χώρες που δεν μας ψηφίζουν και όχι οι συμπαθείς Μαλτέζοι, που κοντεύουν να γίνουν χειρότεροι και από τους Κύπριους, δίνοντάς μας κάθε χρόνο δωδεκάρια. Εκτός και αν πιστεύουν ότι το "Everything" ούτε καν από τη Μάλτα δεν θα πάρει πόιντς.

Πάντως, η κυρία ΕΡΤ τα κανόνισε όλα πολύ ωραία, πείθοντας τους εθελοντές που εργάστηκαν στους υπέροχους αγώνες του 2004 πως η Eurovision είναι κάτι ανάλογο. Έτσι 420 συμφώνησαν να δουλέψουν αμισθί, για να κάνουν το κομμάτι τους το "μεγαλειότατο i-pod" και τα μεγαλοστελέχη της κρατικής. Σε αυτούς τους 420 το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι το τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου "Πες μας τι πίνεις εσύ και δεν μας δίνεις".

Α, για να μην το ξεχάσω, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για να αποφύγει τις ερωτήσεις σχετικά με τη λυπητερή του "πανηγυρακίου", τόνισε πως η Eurovision είναι μια μοναδική ευκαιρία να προβληθεί η χώρα μας μέσω των 48 σποτ. Δεν λέμε το αντίθετο, αλλά ο ελληνικός λαός μόνο κουτόχορτο δεν τρώει.