Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Κριτική τηλεόρασης

( πρώτευσαν σπύρος - γρηγόρης :: 27/2/2006 20:03:38) 

Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σπύρος Παπαδόπουλος.

της ΦΩΦΩΣ ΜΠΟΝΙΟΥ

Δεν τράβηξε η Μελέτη - Προβληματισμός για τη δεύτερη θέση του "Fame"

Πρώτευσαν Σπύρος - Γρηγόρης

Γουρλίδικο αποδείχθηκε τελικά το δανεικό (από τον ALPHA) στούντιο, απ' όπου βγήκε τελικά το σόου του MEGA "Πολύ την Κυριακή". Ο Γρηγόρης και η Μαριέττα όχι μόνο δεν πτοήθηκαν μετά την ολοκληρωτική καταστροφή του σκηνικού της εκπομπής στα στούντιο Καραμάνου, όπου το περασμένο Σάββατο εκδηλώθηκε φωτιά, αντίθετα κατάφεραν να βγάλουν στον αέρα κανονικά την εκπομπή, προσελκύοντας μάλιστα τη μεγαλύτερη μερίδα τηλεθεατών, σύμφωνα με την AGB.

Για την ακρίβεια, 1.645.000 τηλεθεατές στάθηκαν στο πλευρό του κυριακάτικου σόου του MEGA, αφήνοντας τους υπευθύνους του ΑΝΤ1 να αναρωτιούνται τι δεν πήγε καλά και το δεύτερο επεισόδιο του "Fame" βρέθηκε πιο πίσω, μειώνοντας κατά πολύ τη δυναμική του σε σύγκριση με την πρεμιέρα της προηγούμενης Κυριακής. Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, η πρεμιέρα του "Fame" στις 19 Φεβρουαρίου έτυχε της προσοχής 1.410.000 τηλεθεατών, έναντι 933.000 που είδαν το προχθεσινό μουσικό τάλεντ σόου. Το γεγονός βεβαίως απασχόλησε χθες τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, οι οποίοι έχουν ποντάρει πολλά στον τέταρτο κύκλο του "Fame" αλλά και στην παρουσιάστριά του Σοφία Αλιμπέρτη, που προσπαθεί να δώσει έναν άλλο αέρα στο σόου.

Και αν τα νούμερα του "Fame" προβλημάτισαν τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, τότε η σαββατιάτικη πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη σίγουρα τους απογοήτευσε. Βλέπετε, η εκπομπή "Απόψε κερνάμε εμείς" όχι μόνο δεν πλασαρίστηκε στη λίστα των δέκα δημοφιλέστερων προγραμμάτων της ημέρας, αλλά επιπλέον αρκέστηκε σε ποσοστά που κυμάνθηκαν από 12% έως 16,7% στην ανώτερη μέτρηση. Άλλωστε η συνταγή με τον μάγο, τη μουσική μετά χορού αλλά και τα δάκρυα συγκίνησης της Τατιάνας δεν θεωρήθηκαν σε καμία περίπτωση ούτε πρωτότυπα ούτε πιασάρικα.

Αντιθέτως το χαρήκαμε που μια εκπομπή όπως αυτή που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη ΝΕΤ με τον τίτλο "Στην υγειά μας" αποτέλεσε τη νούμερο ένα επιλογή για τους τηλεθεατές που προτίμησαν τον καναπέ τους αντί της σαββατιάτικης εξόδου. Γλεντήσαμε και τραγουδήσαμε με την ψυχή μας αλλά πάνω απ' όλα ακούσαμε τραγούδια που σε αυτές τις περιόδους δεν τυγχάνουν προώθησης από τα κανάλια. Συγκεκριμένα, την εκπομπή είδαν 717.000 τηλεθεατές, έναντι 697.000 που προτίμησαν τη Σεμίνα και το "Κοίτα τι έκανες" Βασίλη Καρρά. Να σημειωθεί ότι η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ύστερα από πολύ καιρό περνά στην πρώτη θέση του top 10, αφήνοντας τρίτη τη Σεμίνα Διγενή, που σχεδόν από την έναρξη της σεζόν μονοπωλούσε την πρωτιά του σαββατόβραδου.