Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/2

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ (CATCH ME A SPY)

(ΕΤ3, 01.00)

Μείγμα ταινίας κατασκοπίας, με κωμικά στοιχεία, σε σκηνοθεσία Ντικ Κλέμεντ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ίντριγκας και προδοσίας, που καταλήγει στη σύλληψη του δεύτερου συζύγου μιας γοητευτικής, αλλά και αφελούς γυναίκας, από τους Ρώσους, οι οποίοι τον κατηγορούν για κατασκοπία. Εκεί είναι που μπλέκουν Άγγλοι και Ρώσοι, σ' ένα παιχνίδι μυστηρίου.

Αξιολόγηση: (

ΤΑΠΣ, Η ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ (TAPS)

(MEGA, 02.00)

Κατά τη διάρκεια της τελετής των δοκίμων στην ακαδημία Μπάνκερ Χιλ ξεσπάει ένας φοβερός καβγάς ανάμεσά τους, ο οποίος αναστατώνει την κλειστή κοινωνία της. Ο στρατηγός, στην προσπάθειά του να ηρεμήσει τα πνεύματα, πυροβολεί στον αέρα και κατά λάθος σκοτώνει ένα δόκιμο. Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας, φοβούμενοι ότι θα ξεσπάσει σκάνδαλο διατάσσουν το κλείσιμο του Μπάνκερ Χιλ. Ο πόλεμος όμως, έχει ξεσπάσει. Η σκηνοθεσία είναι του Χάρολντ Μπέκερ.

Αξιολόγηση: (

ΕΤ, Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ (ET THE EXTRA TERRESTRIAL)

(STAR, 21.00)

Μια από τις πιο συγκινητικές ταινίες όλων των εποχών, σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ. Μια ιστορία, για τη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα σ' έναν εξωγήινο κι ένα μικρό αγόρι.

Η αθωότητα και η πραγματική αγάπη και φιλία αντικαθιστούν τον αρχικό φόβο, που χαρακτηρίζει κάθε επαφή μ' ένα εξωγήινο όν. Το φιλμ κέρδισε τέσσερα Όσκαρ και γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία.

Αξιολόγηση: (((

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ (A GIRL TO KILL FOR)

(STAR, 23.30)

Μία σχέση που ξεκινάει από το μεγάλο έρωτα και εξελίσσεται σ' ένα παιχνίδι ανταγωνισμού. Η πανέμορφη κοπέλα έχει κερδίσει την καρδιά του νεαρού, που υποδύεται ο Ροντ Μακ Κάρι, ο οποίος θα έκανε τα πάντα γι' αυτήν.

Πολύ γρήγορα, όμως, την κατάσταση διαδέχεται μια θανάσιμη πρόκληση, γεμάτη μυστήριο, όπως τη σκηνοθετεί ο Ρίτσαρντ Όλιβερ.

Αξιολόγηση: (