Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/2

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ (THE WAY WE WERE)

(MEGA, 00.30)

Γνωστή ταινία του Σίντνεϊ Πόλακ, παραγωγής 1973, με τους Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και Ρόμπερτ Ρέντφορντ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το 1945 σ' ένα μπαρ της Νέας Υόρκης, συναντιούνται οι δύο ήρωες, που διετέλεσαν ερωτευμένοι στα νεανικά τους χρόνια για να ανανεώνουν τη σχέση τους. Αποφασίζουν να παντρευτούν, παρά τις έντονες αντιθέσεις τους. Πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία αγάπης, που τιμήθηκε με δύο Όσκαρ.

Αξιολόγηση: ((

ΡΕΥΣΤΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (LIQUID SKY)

(ΕΤ-3, 01.30)

Το φιλμ αυτό του Σλάβα Τσούκερμαν είχε προκαλέσει ζωηρή εντύπωση το 1982, με τη ριζοσπαστική και ρηξικέλευθη αισθητική του. Η ιστορία εξελίσσεται στο Μανχάταν, όπου ένα μοντέλο περιβάλλεται από περίεργους χαρακτήρες. Σύντομα γίνεται στόχος εξωγήινων, οι οποίοι αναζητούν τη χημική τροφή, για τη συντήρηση της σεξουαλικής τους δραστηριότητας.

Αξιολόγηση: ((

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΞΑΣ

(ΝΕΤ, 15.15)

Κωμικό γουέστερν του Ρόμπερτ Όλντριτς, σκηνοθετημένο το 1963. Δύο παράξενοι τύποι βρίσκονται σε μια ταξιδιωτική άμαξα, όταν τους επιτίθενται ληστές. Αποκρούουν τους ληστές, αλλά στη συνέχεια ο ένας κλέβει τον άλλον, με αποτέλεσμα να ξεδιπλωθεί μια σειρά κωμικών περιστατικών, που διακωμωδούν σκηνές από γνωστά γουέστερν.

Αξιολόγηση: ((

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΝΟ 2 (POLICE ACADEMY II)

(STAR, 22.00)

Συνέχεια της γνωστής επιτυχημένης κωμωδίας, σε σκηνοθεσία Τζέρι Πάρις. Δυστυχώς, δεν φτάνει σε επίπεδο την πρώτη ταινία της σειράς. Εδώ τα μέλη μιας συμμορίας με αρχηγό τους έναν ψυχωτικό τρομοκρατούν μια κεντρική περιοχή του Λος Άντζελες. Διατάζεται ένας αστυνομικός με 32 χρόνια στο σώμα ν' αποκαταστήσει την τάξη. Διαφορετικά, θ' αντικατασταθεί από ένα φιλόδοξο συνάδελφό του.

Αξιολόγηση: (