Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Κριτική τηλεόρασης

( στο πνευμα των ημερωn η tv ) 

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩN Η TV

Αποκριάτικο ξεφάντωμα υπόσχονται τα κανάλια

Στα αποκριάτικά του ντύνεται το τηλεοπτικό πρόγραμμα των καναλιών για να γιορτάσει τον καρνάβαλο. Οι ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και ορισμένες ελληνικές σειρές προσαρμόζονται στο πνεύμα των ημερών, όπως κάθε χρόνο.

Στον ΑΝΤ1, η Ελένη Ράντου διοργανώνει στη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" (τη Δευτέρα) πάρτι μασκέ όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει το χάπι. .. βιάγκρα και το αργεντίνικο ταγκό.

Στο πλατό της σειράς "Δεσποινίς Μαργαρίτα" (Παρασκευή 19/2) το πάρτι μασκέ θα διοργανώσει ο Ζώης προς χάρη όλων των εργαζομένων στην εφημερίδα. Και το βράδυ της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου, τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, "Οι άνδρες έτοιμοι για όλα" έρχονται απευθείας από την Πάτρα. Οι δέκα παίκτες θα είναι μέλη επιτροπών και αρμάτων του περίφημου καρναβαλιού της Πάτρας και ντυμένοι αποκριάτικα.

Η ΝΕΤ από την πλευρά της θα μας μεταφέρει το Σάββατο 20/2 το βράδυ στον Τίρναβο για να παρακολουθήσουμε ένα από τα παλαιότερα έθιμα με την ονομασία "Μπουράνι".

Εξάλλου, την ερχόμενη Τρίτη η σειρά "Δύο μαμάδες" και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας λαμβάνουν μέρος σε ένα γαϊτανάκι μεταμφιέσεων και γλεντιού.

Την Καθαρή Δευτέρα ο Γιώργος Πολυχρονίου και η Πόπη Χατζηδημητρίου εύχονται "πολύ καλημέρας σας" από το Ναύπλιο, όπου τους έχουν ακολουθήσει οι Νόνη Δούνια, Μίλτος Μακρίδης, Τριαντάφυλλος και Στέλλα Κονιτοπούλου, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την τελευταία μέρα της αποκριάς. Την ίδια μέρα το απόγευμα οι πρωταγωνιστές του παιδικού θεατρικού έργου Πίτερ Παν θα κόψουν μία δίμετρη λαγάνα μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ενώ λίγο αργότερα ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα παίξει με τη θεατρική ομάδα του "Γκριζ" "Κόντρα πλακέ".

Ο SKAI από την πλευρά του θα μας μεταφέρει το αποκριάτικο κλίμα από τις περιοχές της Αττικής, ενώ ο εορτασμός του Τριωδίου για τον σταθμό του Φαλήρου θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία της Στέλλας Κονιτοπούλου την Καθαρά Δευτέρα.