Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΤΡΙΤΗ 12/1

ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

(ΕΤ1, 23.30)

Περίεργη περιπέτεια του Κέβιν Ντόουλιγκ που ξεκινάει από τις τυπικές και ήσυχες συνήθειες ενός Νεοϋορκέζου, ο οποίος θεωρείται επαγγελματικά και ερωτικά επιτυχημένος, με σταθερά ραντεβού στα οποία συναντάει τη φίλη του, μία άνεργη ηθοποιό. Όλα αλλάζουν όταν μία άλλη κοπέλα μπαίνει στη ζωή του και τον οδηγεί σε μια μυστήρια έρημο, στην οποία ο φιλήσυχος ήρωας αναγκάζεται ν' αλλάξει πρόσωπο, καθώς απειλείται από ένα ανελέητο κυνηγητό.

Αξιολόγηση: (

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ (FOR FUN)

(ΝΕΤ, 00.30)

Την ταινία ίσως τη θυμόμαστε από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης του 1992, όπου κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας.

Ένας συμπαθής γεράκος, ο οποίος πέρασε όλη του τη ζωή ως επιστάτης της Ακαδημίας της Όπερας του Πεκίνου, βγαίνοντας στη σύνταξη προσπαθεί να βρει τρόπο να μη μετατραπεί σε απόμαχο της ζωής. Έτσι, οργανώνει μία ιδιόρρυθμη ορχήστρα ως μαέστρος, απαρτιζόμενη από συνομηλίκους του, μέσα στην οποία σύντομα αρχίζουν να εμφανίζονται σε μικρογραφία προβλήματα εξουσίας.

Αξιολόγηση: ((

ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ (GHOST)

(FILMNET, 7.15)

Πολλαπλή ανατύπωση της γνωστής ιστορίας, όπου ένας νεαρός επιστρέφει μετά το θάνατό του στη γη, ως φάντασμα, για να σώσει την καλή του που κινδυνεύει. Δημιουργείται κατ' αυτόν τον τρόπο ένα κράμα επιστημονικής φαντασίας και κωμωδίας, ενορχηστρωμένο από τον Τζέρι Τζάκερ. Μένουν στη μνήμη μόνον οι ερμηνείες του Πάτρικ Σουέιζι και Ντέμι Μουρ.

Αξιολόγηση: (

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ (VEGAS VACATION)

(FILMNET, 22.00)

Κωμωδία του Στίβεν Κέσλερ, μ' επίκεντρο μια οικογένεια, η οποία αποφασίζει να κάνει διακοπές στο Λας Βέγκας. Οι κωμικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς κάθε μέλος της οικογένειας μπλέκει με τον τζόγο, με το δικό του διαφορετικό τρόπο.

Αξιολόγηση: (