Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/12

DIRTY DANCING

(MEGA, 16.10)

Πολυδιαφημισμένο φιλμ του 1986, που κέρδισε και το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού, την ίδια χρονιά, με το "A time of my life". Το έργο διανθίζεται με χορευτικά στιγμιότυπα, καθώς η κόρη ενός ζεύγους, που κάνει διακοπές σ' ένα πολυτελές θέρετρο, ερωτεύεται το δάσκαλο του χορού. Οι γονείς αντιτίθενται σ' αυτήν τη σχέση και κάνουν τα πάντα για να τη διαλύσουν. Ο έρωτας, όμως, είναι ανίκητος. ..

Αξιολόγηση: ((

THE PELICAN BRIEF

(STAR 21.00)

Βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Τζο Γκρίσαμ, το έργο αποτελεί μια από τις τελευταίες δημιουργίες του πρόσφατα χαμένου Άλαν Πάκουλα. Δύο δολοφονίες ανώτατων δικαστικών των ΗΠΑ δίνουν την αφορμή σε μια πανέξυπνη φοιτήτρια της νομικής, να ξετυλίξει το νήμα τους και να οδηγηθεί στους πλουσιότερους και σημαντικότερους ανθρώπους της χώρας, οι οποίοι κρύβονται πίσω από αυτές. Τότε, όμως, μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή της.

Αξιολόγηση: ((

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (WOMAN OF THE YEAR)

(ΝΕΤ, 22.00)

Η υπογραφή του Τζορτζ Στίβενς στο φιλμ παρέχει την καλύτερη εγγύηση για την παρακολούθησή τους. Ένας από τους σπουδαιότερους ακαδημαϊκούς δημιουργούς σκηνοθετεί τον έρωτα και το γάμο δύο δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται στην ίδια εφημερίδα. Στη συνέχεια, γίνεται ορατή η διαμάχη των δύο φύλων και τα διαρκή προβλήματα που ανακύπτουν από αυτήν. Ο Στίβενς διαπρέπει το λεπτό του χιούμορ και την τρυφερότητα για τους ήρωές του, που υποδύονται η Κάθριν Χέμπορν και ο Σπένσερ Τρέισι.

Αξιολόγηση: (((