Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Κριτική τηλεόρασης

( χωρίς έμπνευση :: 6/3/2006 20:39:14) 

Σε άλλο τόνο

Του Άκη Φωτόπουλου

Χωρίς έμπνευση

Η "Αναστασιάδα" πάνω απ' όλα

-------Τι κάνουν οι πρωινές και μάλιστα ενημερωτικές εκπομπές, όταν τελειώνει η έμπνευση; Απονενοημένες απόπειρες να κερδίσουν τη διαφορετικότητα. Πώς νομίζουν ότι διαφέρουν ο Τέρενς Κουίκ και η Έμυ Λιβανίου κάθε πρωί από τα υπόλοιπα πρωινάδικα; Φιλοξενώντας θέματα που άπτονται της προσωπικής ζωής του Τόλη Βοσκόπουλου κτλ. Κούραση από το πρωινό ξύπνημα;

----- Υπάρχουν και χειρότερα; Υπάρχουν. Στη διπλανή συχνότητα, αυτήν του Alpha, η παρέα του Κους Κους και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δίνουν από διαφορετικό βήμα άφθονη δόση πατσαβουριού, επικαλούμενοι μάλιστα ότι προσφέρουν ύψιστο κοινωνικό έργο.

----- Συνεχίζει ακάθεκτη την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Διαρκώς εύθυμη, καταφέρνει να μπολιάζει την πραγματικότητα με τον ιδιότυπο σουρεαλισμό του πνεύματός της. Ο θρίαμβος της αφέλειας, ακόμη και για θεατές που δεν προβάλλουν την ευφυία ως βασικό τους προσόν. Κάθε φράση της παρουσιάστριας μπορεί να είναι το ανέκδοτο της επόμενης εβδομάδας.

---- Α, όλα κι όλα. Η "Αναστασιάδα" πάνω απ' όλα. Η αγωνία για το μέλλον του Θέμου μάς ενώνει όλους μας. Από Κουλιανού, Κανάκη κτλ. το τι ακούσαμε τις προηγούμενες ημέρες δεν περιγράφεται. Ποιος έχει σειρά ακόμη να μας διαφωτίσει για το θέμα, γιατί είναι αλήθεια ότι δεν λύθηκαν ακόμη όλες μας οι απορίες.