Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ ΩΡΑΙΩΝ (THE LAST OF THE BELLES)

(ΕΤ3, 21.00)

Δραματική ταινία του Τζορτζ Σέφερ, που περιγράφει τη σύντομη ιστορία του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, όπου ένας αξιωματικός του στρατού των Νοτίων γνωρίζεται με τη Ζέλντα κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεν και η Σούζαν Σάραντον στους ρόλους του δραματικού ζευγαριού.

Αξιολόγηση: (

ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ (ROBIN HOOD, PRINCE OF THIEVES)

(STAR, 21.00)

Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, η ταινία του Κέβιν Ρέινολντς, με τον Κέβιν Κόστνερ να ζωντανεύει το θρύλο του Ρομπέν των Δασών. Η υπόθεση λίγο-πολύ γνωστή. Γεννήθηκε πλούσιος, αλλά έγινε ισχυρός μόνο όταν έχασε όλα όσα είχε. Ήταν ένας ανεξάρτητος άνδρας που λάτρευε την περιπέτεια, αλλά παρέμεινε πιστός σε μία γυναίκα. Ήταν αδίστακτος στη μάχη, αλλά πιστός και αφοσιωμένος φίλος. Ζούσε μια απάτη, αλλά ήταν ένας τίμιος άνδρας.

Η ταινία έχει γυριστεί σε αυθεντικές τοποθεσίες στην Αγγλία, και ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού.

Αξιολόγηση: ((

ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (LOVE CRIMES)

(MEGA, 23.30)

Ερωτικό θρίλερ, σε σκηνοθεσία Λίζι Μπόρντεν, που διερευνά τον ιδιότυπο ερωτισμό που αποπνέει η σχέση κυρίαρχος / κυριαρχούμενη. Η Σον Γιαγκ, γνωστή από την πολύ καλή ερμηνεία της στο "Αδιέξοδο", είναι κι εδώ μια εκρηκτική παρουσία στο ρόλο της βοηθού εισαγγελέως. Φιλόδοξη αλλά και νευρωτική η βοηθός Ντάνα Γκρίνγουεϊ, κρατά στα χέρια της την πιο σπουδαία υπόθεση της καριέρας της. Το τίμημα ωστόσο είναι ακριβό.

Αξιολόγηση: (