Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/12

ΤΟΠ ΓΚΑΝ

(STAR, 22.00)

Η κλασική περιπέτεια, με τις εντυπωσιακές αερομαχίες, σκηνοθετημένη από τον Τόνι Σκοτ και με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, στο ρόλο ενός γενναίου πιλότου. Όταν επιλέγεται για μία πολύ επικίνδυνη αποστολή, γνωρίζει συγχρόνως τον έρωτα της ζωής του, στο πρόσωπο μιας ανώτερής του. Το σάουντρακ της ταινίας την έκανε ευρύτερα γνωστή και την κράτησε στη μνήμη των θεατών για πολύ καιρό.

Αξιολόγηση: ((

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ

(ΕΤ3, 21.00)

Ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης Νίκος Παναγιωτόπουλος, υπογράφει αυτό τα φιλμ, βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Δημήτρη Νόλλα. Η ταινία παρακολουθεί, μέσα από σπονδυλωτές ιστορίες, τo βασικό της ήρωα από την ηλικία των 25 ετών έως αυτή των 50 και από τη Γερμανία ως την Αθήνα. Σχέσεις μεταξύ ανδρών, συζητήσεις και αναζητήσεις με την απουσία του άλλου φύλου.

Αξιολόγηση: ((

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΥΣΗΣ

(ΑΝΤ1, 23.15)

Ουσιαστικά πρόκειται για τη μεταφορά του θρύλου της Καλάμιτι Τζέιν. Ο εκσυγχρονισμός της Δύσης την τρομάζει και διαισθάνεται ότι πρόκειται να παρακολουθήσει τις αλλαγές. Ο Μπoύφαλο Μπιλ ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί τους φίλους του, μετατρέποντάς τους σε μέλη ενός περιοδεύοντος θιάσου. Ο σκηνοθέτης Ροντ Χάρντι δημιουργεί αυτή την εντυπωσιακή υπερπαραγωγή, με τη μορφή γουέστερν και πρωταγωνιστές τους Τζακ Πάλανς, Αντζέλικα Χιούστον, Μέλανι Γκρίφιθ.

Αξιολόγηση: ((