Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Κριτική τηλεόρασης

( η συνέχεια στα σίριαλ ) 

Η συνέχεια στα σίριαλ

Λάμψη (ΑΝΤ1 καθημερινά 19.15) Όταν ο Τόλης μαθαίνει ότι η Τζίνα έπιασε δουλειά στη Τζάιαντ, εξοργίζεται και της φέρεται βίαια. Αρνείται να πιστέψει ότι ο Αλέξης θα πάψει να τη φλερτάρει και να τη βλέπει μόνο σαν υπάληλλό του. Στο μεταξύ ο Αλί παραπέμπεται σε δίκη με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή και διατάσσεται η άμεση προφυλάκιση του στον Κορυδαλλό.

Καλημέρα Ζωή (ΑΝΤ1 καθημερινά 17.40) Ο Στάθης εντοπίζει τον Βάγγο το "νεκροθάφτη" όπως τον αποκαλεί ο υπόκοσμος, ο οποίος σαν στενός συνεργάτης του χαλίφη, έχει οργανώσει όλη την πλεκτάνη της σκευωρίας που έχει φέρει τον Θεοχάρη σε αδιέξοδο.

Ατίθασα νιάτα (ΑΝΤ1 καθημερινά 16.00) Η Τζιλ δηλώνει στον Τζον Σίλβα ότι το φιλί που της έδωσε ο άνδρας της, την κάνει να πιστεύει πως δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε διαζύγιο. Η Κρις ετοιμάζεται να περάσει μια βραδιά στο σπίτι του Πολ, ο οποίος νιώθει μεγάλη αμηχανία όταν ανακαλύπτει ότι το σεξουαλικό του πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.

Τόλμη και γοητεία (STAR καθημερινά 15.00) Ο Γκραντ λέει στη Μέισι πως είναι σίγουρος ότι η επίδειξη των Φόρεστερ στην Ιταλία θα αποτύχει. Πιστεύει ότι ο Κλαρκ δεν είναι ικανοποιημένος στους Φόρεστερ. Την ίδια ώρα στο εστιατόριο κάνουν την εμφάνισή τους ο Κλαρκ συνοδευόμενος από την Κατερίνα. Ο Κλαρκ προσπαθεί να την εντυπωσιάσει, αλλά εκείνη δε φαίνεται να του δίνει σημασία.

Απαγορευμένη αγάπη (MEGA καθημερινά 18.30) Ο Μάκης επιστέφει στο σπίτι του και τώρα όλοι θέλουν να μάθουν τι έγινε με την Άννα, αλλά εκείνος αποφεύγει να απαντήσει. Στο μεταξύ, η Μπέτυ καλεί τον Δημήτρη σε δείπνο, αλλά εκείνος αρνείται ευγενικά, αφού έχει ήδη δεχθεί την πρόταση του Αντώνη για το πάρτι επιστροφής της Αλεξάνδρας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12

Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ (THE MERCENARY)

(STAR, 23.00)

Περιπέτεια, που εξελίσσεται στα σύνορα της Τουρκίας με το Κουρδιστάν, καθώς ένας βαθύπλουτος επιχειρηματίας προσλαμβάνει ένα σκληροτράχηλο πρώην κομάντο για να εκδικηθεί τον τρομοκράτη, που δολοφόνησε τη γυναίκα του. Κατά τα άλλα το φιλμ μένει στο επίπεδο της αφελούς περιπέτειας.

Αξιολόγηση: (

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΪΑΝ (LIFE OF BRIAN)

(ΕΤ3, 01.00)

Η ιστορία του Μπράιαν δεν είναι άλλη από αυτήν του Χριστού, διαφοροποιημένη και εμπλουτισμένη με φανταστικά στοιχεία, έτσι που να προκαλεί άφθονο και πηγαίο γέλιο. Το φιλμ προβλήθηκε στους κινηματογράφους με τον τίτλο "Ένας προφήτης, μα τι προφήτης" και είναι σκηνοθετημένο από τον Τέρι Τζόουνς, μέλος της ομάδας των Μόντι Πάιθον. Αποτελεί μια από τις καλύτερες σύγχρονες κωμωδίες, γεμάτη νύξεις και αναφορές στα τρέχοντα γεγονότα και στη φύση του κινηματογράφου.

Αξιολόγηση: (((

ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΪΑΜΙ (SPANISH ROSE)

(ΑΝΤ-1, 01.20)

Ένας αστυνομικός, που υπηρετεί στο τελωνειακό αστυνομικό σώμα του Μαϊάμι, καθαιρείται, διότι η αμέλειά του θεωρείται υπεύθυνη για το θάνατο ενός συναδέλφου του από Κουβανούς λαθρεμπόρους. Προσλαμβάνεται έτσι ως "μπράβος" από έναν νονό του υποκόσμου και από τη θέση αυτή προσπαθεί να εκδικηθεί το θάνατο του φίλου του. Επίπεδη η σκηνοθεσία του Μπομπ Μισιορόβσκι.

Αξιολόγηση: (