Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Καλλιτεχνική είδηση

( το μιούζικαλ της εurovision :: 23/3/2006 20:06:42) 

Το μιούζικαλ της Εurovision

Το πρώτο επεισόδιο απόψε, στις 10, σε σενάριο Ν. Μουρατίδη

Συνέχεια στο σόου που έδωσαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Ζέτα Μακρυπούλια δίνει απόψε και κάθε Παρασκευή στις 10 το βράδυ η ΝΕΤ, οι υπεύθυνοι της οποίας εντάσσουν στο πρόγραμμά τους ένα νέο μιούζικαλ οκτώ επεισοδίων, με φόντο τα τραγούδια του διαγωνισμού της Eurovision και την εποχή τους.

Σύμφωνα με το σενάριο του σόου "Ένα τραγούδι ακόμα", που έγραψαν ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Μουρατίδης και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα, η ιστορία εξελίσσεται ανάμεσα σε δύο ομάδες νέων παιδιών, που φαινομενικά δεν έχουν τίποτε κοινό πέρα από την αγάπη τους για τη μουσική και το τραγούδι.

Η μία ομάδα αποτελείται από παιδιά του "καλού κόσμου", που ζουν μέσα στη χλιδή αλλά είναι λάτρεις του κιτς και σχεδόν ατάλαντοι. Από την άλλη πλευρά είναι μία άλλη ομάδα παιδιών, "του δρόμου", με ταλέντο στο χορό και το τραγούδι.

Για την ακρίβεια όλα ξεκινούν, όταν ένας επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τη διοργάνωση του διαγωνισμού της Eurovision και να κάνει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα 50 της χρόνια. Εκεί θα συναντηθούν οι δύο πλευρές δίνοντας σόου ερμηνειών μετά μουσικής.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Άννα Παναγιωτοπούλου, Σάκης Μπουλάς, Γωγώ Μαστροκώστα (φωτ.), Γιάννης Στεφόπουλος, Κώστας Μπάρας και άλλοι οκτώ ηθοποιοί, χορευτές και τραγουδιστές.