Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τέχνες-Πολιτισμός :: Καλλιτεχνική είδηση

( "πάγωσαν" και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις :: 24/1/2006 19:50:29) 

"Πάγωσαν" και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε ολόκληρη τη χώρα παγώνουν και ορισμένες προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Αναβάλλεται, λοιπόν, η παρουσίαση των εκδόσεων του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, η οποία επρόκειτο να φιλοξενηθεί απόψε στο αμφιθέατρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Το δ.σ. του ιδρύματος επιφυλάσσεται να ορίσει νέα ημερομηνία, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παραστούν στην εκδήλωση όλοι οι φίλοι του μουσείου. Για τους ίδιους λόγους αναβάλλεται για τις 4 Φεβρουαρίου η συναυλία-αφιέρωμα στο "Έτος Μότσαρτ", η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Κλειστός θα παραμείνει και ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης (φωτογραφία), λόγω ολισθηρότητας του εδάφους, όπως αναφέρει σχετικό έγγραφο της Α' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Αναβολή και για τον "Κόσμο των χρωμάτων", θέμα το οποίο θα ανέπτυσσε στην ομιλία του ο καθηγητής του ΑΠΘ Αντώνης Μπουσμπούκης. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για απόψε στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του 4ου ορόφου του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου.