Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Καλλιτεχνική είδηση

( "30 ημέρες αγωνίας" στον αντ1 :: 16/1/2006 20:02:45) 

Κώστας Κόκλας και Θεοφανία Παπαθωμά πρωταγωνιστούν στη νέα κωμωδία του ΑΝΤ1, που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 9 το βράδυ.

"30 ημέρες αγωνίας" στον ΑΝΤ1

"30 ημέρες αγωνίας" μαζί με τον Κώστα Κόκλα και τη Θεοφανία Παπαθωμά καλούνται να ζήσουν από απόψε το βράδυ (21.00) οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το σενάριο της νέας κωμικής σειράς των Γιώργου Β. Φειδά και Ντίνας Κάσσου, ο Αχιλλέας (Κώστας Κόκλας) κι η Λένα (Θεοφανία Παπαθωμά) αποφασίζουν να παντρευτούν σε 30 μέρες, στα γενέθλια της νύφης, αφού από μικρό παιδί ονειρευόταν να παντρευτεί την ημέρα των γενεθλίων της. Όμως σύντομα θα ανακαλύψουν πως το σύμπαν ολόκληρο θα συνωμοτήσει εναντίον αυτού του γάμου…

Πρώτα απ' όλα οι οικογένειές τους. Δύο οικογένειες που ενώνονται πολύ απότομα. Τόσο απότομα και έντονα που σχεδόν μιλάμε για οξυγονοκόλληση. Η αριστοκρατική και σνομπ οικογένεια της Λένας με τη λαϊκή και εντελώς ανεξέλεγκτη οικογένεια του Αχιλλέα. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που αναγκάζονται να συνυπάρξουν και να έρθουν πιο κοντά, θέλουν δεν θέλουν!

Μαζί με το πρωταγωνιστικό δίδυμο στο σίριαλ, που σκηνοθετεί ο Ανδρέας Μορφονιός, εμφανίζονται ακόμη οι Χρήστος Σιμαρδάνης, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Καλλιόπη Ταχτσόγλου, Πάνος Σκουρολιάκος, Ιωάννης Παπαζήσης, Εμμανουέλα Αλεξίου, Χρήστος Πλαΐνης και Μένη Κωνσταντινίδη.