Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Οικονομία :: Οικονομική είδηση

( 20% περισσότεροι επισκέπτες :: 27/2/2006 19:01:08) 

INFACOMA

20% περισσότεροι επισκέπτες

Σημαντική αύξηση, περίπου 20%, των επισκεπτών της πέτυχε η 23η Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών, Μονωτικών Κουφωμάτων, Ειδών Υγιεινής, Ψύξης, Θέρμανσης, Ενέργειας Τεχνολογίας Infacoma 2006.

Η 23η Infacoma δέχτηκε συνολικά 59.301 επισκέπτες έναντι 49.653 πέρυσι και 35.530 το 2004. Το διαρκώς αυξανόμενο διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης υπογραμμίζουν όχι μόνο ο σημαντικός αριθμός εμπορικών επισκεπτών αλλά και ο αριθμός των χωρών απ' όπου προέρχονται. Ειδικότερα οι εμπορικοί επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης προέρχονταν από όλη την Ελλάδα και από 24 χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα από: Αλβανία, Αυστρία, Βοσνία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιράν, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο, Λουξεμβούργο, Μεγάλη Βρετανία, Ν. Αφρική, Ουκρανία, Πακιστάν, πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Πολωνία, Ρωσία, Σερβία - Μαυροβούνιο, Σλοβακία, Σλοβενία και Τουρκία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας Helexpo, "η μεγάλη επισκεψιμότητα εξασφάλισε την απόλυτη ικανοποίηση των εκθετών της διοργάνωσης, οι οποίοι ήδη έσπευσαν να ζητήσουν να κλείσουν περίπτερα για την έκθεση του 2007. Στη διάρκεια της φετινής έκθεσης έγιναν σημαντικές εμπορικές επαφές και τέθηκαν οι βάσεις για συνεργασίες τόσο μέσω του ExpoPartenariat όσο και με απευθείας επαφές".