Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Citibank

Με νέες υπηρεσίες εμπλουτίστηκε η υπηρεσία Citibank Online της τράπεζας. Οι χρήστες της υπηρεσίας εκτός από τις δυνατότητες μεταφοράς χρημάτων, πληρωμής πιστωτικών καρτών και δανείων μπορούν πλέον να πληρώνουν αυθημερόν τους λογαριασμούς ή σε προκαθορισμένη μελλοντική ημερομηνία και να δίνουν πάγιες εντολές για αυτόματη μηνιαία ή τακτική πληρωμή άλλων λογαριασμών.

Εγνατία

Ένα πλήρες πακέτο on line υπηρεσιών, που καλύπτουν τους τομείς των τραπεζικών συναλλαγών, των επενδύσεων και της αναζήτησης ακινήτων, παρέχει η Εγνατία Τράπεζα. Η νέα υπηρεσία Egnatia teller προσφέρει στους πελάτες της τράπεζας όλες τις κλασικές υπηρεσίες online τραπεζικής, ενώ περιλαμβάνει και σειρά από άλλες δυνατότητες. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η πληρωμή πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών, η πάγια εξόφληση πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών και της Εγνατίας, η δυνατότητα τηλεειδοποίησης μέσω sms ή e mail για επιθυμητές συναλλαγές, η αίτηση παραγγελίας συναλλάγματος κ.ά. N ova Bank

H Nova Web αποτελεί το ολοκληρωμένο δίκτυο τραπεζικής εξυπηρέτησης μέσω Internet της Nova Bank. Το δίκτυο προσφέρει ολοκληρωμένες δυνατότητες τραπεζικών και χρηματιστηριακών συναλλαγών μέσω των υπηρεσιών Nova Banker και Nova Inesrtor αντίστοιχα.