Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Στην προώθηση του θεσμού του Fashion forward International Thessaloniki (Ffit) παγκοσμίως, μετά και τη δεύτερη παρουσία του στο χώρο της ελληνικής μόδας στο πλαίσιο της 71ης ΔΕΘ, στοχεύει η διοίκηση της Helexpo, συμμετέχοντας ενεργά στην εβδομάδα μόδας της Ρώμης.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της Helexpo ΑΕ Αριστοτέλης Θωμόπουλος, το Ffit υποστηρίζει τη συμμετοχή του διδύμου των σχεδιαστών Mi-Ro, δηλαδή των Δημήτρη Μαστρόκαλου και Ιωάννη Ράπτη, στην εβδομάδα μόδας που θα πραγματοποιηθεί στην ιταλική πρωτεύουσα από 28 έως 31 Ιανουαρίου. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που οι δύο σχεδιαστές επιλέγονται ανάμεσα σε άλλους εκατό υποψήφιους από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν την καλοκαιρινή συλλογή τους στο πλαίσιο της Next Couture.

Όσον αφορά την παρουσία του FfIt στην 71η ΔΕΘ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο κ. Θωμόπουλος ανέφερε ότι θα διαφέρει, καθώς ο θεσμός "γίνεται πιο διεθνής με τη συμμετοχή του στην Alta Roma και σε άλλες διεθνείς εκδηλώσεις και πιο εμπορικός με προσκεκλημένους αγοραστές (buyers) από το εξωτερικό και με εκθέτες από τη βιομηχανία μόδας, υφασμάτων και αξεσουάρ".