Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Οικονομία :: Οικονομική είδηση

( as company: νέα προϊόντα το 2006 :: 5/1/2006 17:28:22) 

AS Company: Νέα προϊόντα το 2006

Σε τρεις νέες κατηγορίες προϊόντων εισέρχεται με το νέο έτος η AS Company, διευρύνοντας την γκάμα της με στόχο την περαιτέρω αύξηση των πωλήσεών της και του μεριδίου της στην ελληνική αγορά. Η βορειοελλαδική εταιρεία παιχνιδιών θα προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της εντός του 2006 ηλεκτρονικά παιχνίδια, παιχνίδια προσχολικής ηλικίας και είδη για το καρναβάλι (επώνυμες αποκριάτικες στολές), κατηγορίες στις οποίες δεν είχε δραστηριοποιηθεί μέχρι σήμερα. Με την προώθηση και των νέων προϊόντων εκτιμάται ότι ο τζίρος της AS Company θα επιτύχει αύξηση που θα ξεπεράσει το 10% στην τρέχουσα χρήση.

Σύμφωνα με την εταιρεία το 2005 αποδείχθηκε μία πολύ καλή χρονιά για τα προϊόντα της, με το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο να αποδεικνύονται ιδιαίτερα ικανοποιητικοί. Μάλιστα κατά τη χρήση του 2005 ο κύκλος εργασιών της AS σημείωσε ρεκόρ, ξεπερνώντας το 10% που είχε τεθεί ως στόχος αύξησης των πωλήσεων έναντι του 2004. Σημειώνεται ότι το 2004 ο τζίρος της AS είχε ανέλθει σε 15,33 εκατ. ευρώ.

Προς τα τέλη της περασμένης χρονιάς λειτούργησε και το outlet παιχνιδιών για χονδρεμπόρους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Ωραιόκαστρο, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας και στα μικρά καταστήματα. Το outlet δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνολικότερης επένδυσης της AS για τη δημιουργία Fun Park στο Ωραιόκαστρο, η οποία όμως έχει καθυστερήσει σημαντικά. Σύμφωνα με την εταιρεία βασικός λόγος για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του Fun Park είναι η αλλαγή του σχεδιασμού για τους στεγασμένους και ανοιχτούς χώρους του. Βάσει των τελευταίων εκτιμήσεών της πάντως το Fun Park θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει στα τέλη του προσεχούς Απριλίου.

ΜΑΡΙΑ ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΥ