Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη και στο Mall Athens στην Αθήνα ολοκλήρωσε η βορειοελλαδική εταιρεία Structura. Το συνολικό εμβαδόν των έργων της Θεσσαλονίκης έφτασε τα 5.500 τ.μ. και της Αθήνας τα 1.200 τ.μ. Αναλυτικά η κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη υλοποίησε στο Mediterranean Cosmos το Mediterranean Village, το διώροφο περιστύλιο της κεντρικής πλατείας (Hub) με το κεντρικό σιντριβάνι, την εκκλησία του Απ. Ανδρέα, τα σιντριβάνια στους εξωτερικούς χώρους, τέσσερα block WC αλλά και τα γραφεία της διοίκησης του κέντρου. Παράλληλα δημιούργησε οκτώ καταστήματα: Red Green, Ulla Popken, BSB, Celio, Etam, Glou, T.G.I. Friday's και Footlocker.

Στο εμπορικό κέντρο Mall Athens η Structura ανέλαβε το Baby Parking και τέσσερα block WC, καθώς και πέντε καταστήματα: Red Green, Ulla Popken, BSB, Celio και Etam.

Η Structura στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο Eurotech στη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιείται στην κατασκευή ολοκληρωμένων έργων με εξειδίκευση στις ανεγέρσεις ιδιωτικών κατοικιών, στην κατασκευή επαγγελματικών χώρων και χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει κατασκευάσει περισσότερα από 300 ιδιωτικά έργα.