Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

VODAFONE Την γκάμα των κινητών τηλεφώνων Vodafone Simply διευρύνει η Vodafone, με την προσθήκη του νέου Sagem VS3. Το Vodafone Simply σχεδιάστηκε για τους πελάτες που αναζητούν μία βασική υπηρεσία φωνητικών και γραπτών μηνυμάτων, με την οποία θα μπορούν να επικοινωνούν με την οικογένεια και τους φίλους τους κάθε στιγμή, με τον πιο απλό τρόπο.

Το νέο Vodafone Simply Sagem VS3 διαθέτει:

- Τρία βασικά πλήκτρα άμεσης πρόσβασης στις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνότερα: το πλήκτρο επαφών, το πλήκτρο μηνυμάτων και το πλήκτρο «αρχή» για επιστροφή στην αρχική οθόνη. - Ευανάγνωστη οθόνη, που εμφανίζει με σαφήνεια τις πιο σημαντικές πληροφορίες του τηλεφώνου: το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την ποιότητα του σήματος, την επιλεγμένη ένταση ήχου και τον αριθμό τηλεφώνου του πελάτη (εφόσον ο συνδρομητής το επιθυμεί). - Εξωτερικό πλαϊνό πλήκτρο για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου. - Στη συσκευή είναι ενσωματωμένες χρήσιμες συμβουλές, οι οποίες κάνουν ευκολότερη τη χρήση του μενού, χωρίς ο χρήστης να πρέπει να ανατρέχει στις οδηγίες χρήσης.

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Σε 700,9 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι ενοποιημένες πωλήσεις του ομίλου εταιρειών Γερμανός στο εννεάμηνο του 2005, καταγράφοντας αύξηση 16,9% έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2004, ενώ τα καθαρά μετά φόρων κέρδη ενισχύθηκαν κατά 17,6%, στα 46,5 εκατ. ευρώ. Στην αύξηση του τζίρου συμμετείχαν σημαντικά οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος.

Συγκεκριμένα οι πωλήσεις των θυγατρικών του εξωτερικού ανήλθαν σε 201 εκατ. ευρώ, συμμετέχοντας με 27,5% στο σύνολο από 19% την αντίστοιχη περίοδο του 2004.

Όσον αφορά την ανάλυση των πωλήσεων, αύξηση κατά 23,1% παρουσίασαν τα έσοδα από airtime, φτάνοντας τα 51,1 εκατ. ευρώ, ενώ τα έσοδα από πωλήσεις κινητών τηλεφώνων ενισχύθηκαν κατά 20%, στα 61 εκατ. ευρώ. Βαρύτητα στις συνολικές πωλήσεις είχαν αυτές της βιομηχανικής δραστηριότητας του ομίλου, με τα έσοδα της εν λόγω κατηγορίας να αγγίζουν τα 40 εκατ. ευρώ, μέγεθος αυξημένο κατά 12% σε σχέση με το 2004. Αύξηση κατά 32,7% παρουσίασαν τα έσοδα της διανομής καταναλωτικών προϊόντων (χονδρεμπορική δραστηριότητα), με τις πωλήσεις να ανέρχονται σε 258,2 εκατ. ευρώ.