Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-πληροφορία

( ετοιμος να προσφερει τις υπηρεσιες του στον αρη ο κενι τεϊλορ :: 26/1/2006 20:31:13) 

Ο Κένι Τέιλορ προπονήθηκε χθες στο Αλεξάνδρειο με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΚΕΝΙ ΤΕΪΛΟΡ

Για όλες τις δουλειές

Ο Κένι Τέιλορ επιλέχτηκε από τον Αντρέα Ματζόν, για να καλύψει το κενό του Κόρεϊ Μπρούερ στον Άρη. Άφησε τη Ζάγκρεμπ και την Αδριατική λίγκα για τη Θεσσαλονίκη και το ULEB Cup. Ο 23χρονος πλέι μέικερ είναι από χθες στην πόλη και θα ντεμπουτάρει στον αγώνα με τον Ηρακλή. Το θετικότερο απ' όλα είναι ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Κένι, καλωσόρισες στη Θεσσαλονίκη. Καταρχήν θα ήθελες να αποκαλύψεις το στόρι της συμφωνίας σου με τον Άρη;

Για να πω την αλήθεια δεν πρόλαβε να υπάρξει στόρι. Εγώ έμαθα χθες ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για μένα και ότι ψάχνει για έναν παίκτη στη θέση που παίζω. Μου έκαναν πρόταση, μίλησα με τον μάνατζέρ μου και αποφάσισα να έρθω. Αυτό είναι όλο.

Γιατί έφυγες από τη Ζάγκρεμπ;

Γιατί πιστεύω ότι ο Άρης είναι μια καλύτερη ευκαιρία για μένα. Σαφώς καλύτερη από ό,τι η Ζάγκρεμπ, που δεν πάει καλά στην Αδριατική λίγκα.

Γνωρίζεις ότι ο Άρης σε επέλεξε για να παίξεις άμεσα; Άρα δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο για σένα σε ό,τι αφορά την προσαρμογή σου στην ομάδα…

Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Θα μιλήσω με τον κόουτς, για να μάθω τη φιλοσοφία της ομάδας, την τακτική και τα συστήματα. Αυτό θα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της προσαρμογής μου. Αγωνιστικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα, γιατί μέχρι και πριν από λίγες μέρες αγωνιζόμουν (σ.σ. σκόραρε 16 πόντους στην ήττα της Ζάγκρεμπ από τη Σιρόκι με 87-81 το περασμένο Σάββατο).

Γνωρίζεις ότι ο Άρης έχει στόχο να διακριθεί και στο ULEB Cup;

Έχω ενημερωθεί και είμαι έτοιμος να βοηθήσω να κατακτήσει η ομάδα την πρώτη θέση και να παίξει στην Ευρωλίγκα. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Μπορώ και να σκοράρω και να οργανώσω το παιχνίδι της ομάδας, να παίξω και πλέι μέικερ και γκαρντ.