Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-πληροφορία

( ξανθη: τριτη μεταγραφη μετα τους μανσο και ζουελα :: 18/1/2006 20:19:17) 

Συμπαίκτες πλέον Μπάρκογλου και Τοροσίδης.

ΞΑΝΘΗ: ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΣΟ ΚΑΙ ΖΟΥΕΛΑ

Και Μπάρκογλου

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και ο Γιώργος Μπάρκογλου είναι από χθες και για τα επόμενα τρία χρόνια παίκτης της Ξάνθης

της ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΕΛΛΟΥ

Ο 27χρονος μέσος που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από το Αιγάλεω και αποτελεί το τρίτο απόκτημα (μετά τους Μάνσο και Ζουέλα) των Θρακιωτών, μίλησε στη "M Sports" για την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση του Χρήστου Πανόπουλου: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή. Η πρόταση του κ. Πανόπουλου με κάλυψε και δεν το σκέφτηκα πολύ για να δεχτώ. Πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο με υψηλούς στόχους".

Πολλοί θεωρούσαν πως θα συνέχιζες την καριέρα σου στο εξωτερικό.

Υπήρχε αυτή η προοπτική. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχα φανταστεί. Πήγα στην Ολλανδία και δοκιμάστηκα στην Άλκμααρ, αλλά δεν υπήρχε κάτι σίγουρο. Ήρθε η πρόταση της Ξάνθης και δέχτηκα.

Η νέα σου ομάδα καλύπτει τους προσωπικούς σου στόχους;

Σίγουρα. Πρόκειται για μια επαρχιακή ομάδα, που έχει καθιερωθεί ανάμεσα στους μεγάλους του πρωταθλήματος. Υπολογίσιμος αντίπαλος για όλους. Άμεσος στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ενδεκάδα.

Πού πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει η φετινή Ξάνθη;

Η ομάδα έχει αποδείξει την αξία της. Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Δεν θα μιλήσω για συγκεκριμένους στόχους γιατί είμαι πολύ νέος στην ομάδα και τον πρώτο λόγο για αυτά τα θέματα έχει η διοίκηση και ο προπονητής.

Στα αγωνιστικά, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικό με την ΠΑΕ Θράκη στα Πηγάδια (15.00). Στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη τέθηκαν οι Ντε Ματία και Τσικίνιο, που αποθεραπεύτηκαν πλήρως, σε αντίθεση με τον Έμερσον που υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή.