Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-πληροφορία

( αυτός είναι ο μπρούερ! :: 22/1/2006 21:27:36) 

ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ: Ο Κόρεϊ Μπρούερ θέλει να ξαναγίνει το Α και το… Ω του Αρη.

ΑΡΗΣ: Η ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ "ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ"

Αυτός είναι ο Μπρούερ!

Συγκινητικό το standing ovation προς τον Παναγιώτη Γιαννάκη από τους φιλάθλους του Άρη. Αν όμως γνώριζαν όλοι, ότι ο Κόρεϊ Μπρούερ έπαιζε προχθές με (σχεδόν) σπασμένο χέρι, τότε θα τον αποθέωναν. Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη -το κεντρικό πρόσωπο της νίκης επί του Αμαρουσίου- έδειξε ότι έχει καρδιά και γι' αυτό θα παραμείνει, εκτός απροόπτου, στην ομάδα μετά την αποθεραπεία του.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Κόρεϊ, έπαιξες τραυματίας, πονούσες, αλλά δεν ήθελες να βγεις από το παρκέ. Ήθελες να δείξεις κάτι ή απλώς αυτός είναι ο Κόρεϊ Μπρούερ;

Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Αυτός είναι ο Κόρεϊ. Έτσι είμαι… Πονούσα, αλλά είμαι μέλος της ομάδας και έπρεπε να προσφέρω τις υπηρεσίες μου όπως μπορούσα. Δεν γινόταν να χάσω αυτό το παιχνίδι. Ο προπονητής έκανε ειδική αναφορά σε σένα, ο κόσμος σε αποθέωσε, αλλά εσύ πονούσες.

Πώς ήταν οι στιγμές μετά το τέλος του παιχνιδιού;

Το καλύτερο από όλα είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι και ξέρετε όλοι πόσο σημαντικό ήταν να πάρουμε τη νίκη κόντρα στο Μαρούσι. Αυτό μετράει πάνω από όλα και αυτό με έκανε να πονάω λιγότερο! Χρειάζεται όντως μεγάλο κουράγιο και υπομονή για να μπορέσει κανείς να ξεπεράσει έναν τέτοιο τραυματισμό, γιατί πονούσα. Δεν μπορούσα να σουτάρω.

Είδαμε όμως, ότι παρότι δεν μπορούσες να σουτάρεις, και το τρίποντο έβαλες στο τέλος του τρίτου 10λέπτου και τις βολές όταν χρειάστηκε. Ήθελε και τύχη, δεν συμφωνείς;

Η τύχη χρειάζεται πάντα στον αθλητισμό. Στις βολές σκέφτηκα ότι έπρεπε να τις βάλω γιατί θα πηγαίναμε στο +9 και θα τελειώναμε το παιχνίδι. Στο τρίποντο είπα στον Σάββα (Καμπερίδη) να μου δώσει τη μπάλα γιατί ένιωθα ότι θα μπορούσα να το βάλω το σουτ. Δεν ξέρω πώς μου βγήκε αυτό το προαίσθημα, αλλά το είχα. Και βγήκε αληθινό!

Πώς νιώθεις τώρα με τον τραυματισμό σου; Εξακολουθείς να πονάς;

Ναι πονάω, αλλά όχι όπως την ώρα του αγώνα. Θα κάνω τη Δευτέρα (σ.σ. σήμερα) νέες εξετάσεις και θα δούμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός. Μακάρι να μην είναι τόσο σοβαρός και να μείνω για μικρό χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά και αν θα έρθει κάποιος παίκτης να με αντικαταστήσει.

Έχεις καταλάβει ότι και η ομάδα, αλλά και ο κόσμος θέλουν τον Μπρούερ ενεργό και ηγέτη;

Το έχω καταλάβει, όχι στον αγώνα με το Μαρούσι, αλλά όλο το προηγούμενο διάστημα. Πραγματικά θέλω να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν για να συνεισφέρω στην ομάδα. Αυτή είναι πάνω από όλα, μαζί με τους φιλάθλους μας.