Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Στην υπογραφή συμφωνίας με τη Fujitsu Siemens Computers προχώρησε η MLS Πληροφορική, προκειμένου να δημιουργήσουν από κοινού ένα νέο προϊόν πλοήγησης του MLS Destinator Fujitsu Siemens N500.

Το νέο προϊόν, που θα διαθέτει εσωτερική κεραία GPS, μπορεί να καθοδηγήσει το χρήστη σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη ακρίβεια. Διαθέτει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και έναν σταθμό βάσης με ακουστικά για μεγαλύτερη διευκόλυνση στη χρήση. Το σύστημα παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει απλά και γρήγορα τη διεύθυνση ή ένα από τα 17.000 προαποθηκευμένα σημεία ενδιαφέροντος που θέλει να πάει και το MLS Destinator τον καθοδηγεί με ακρίβεια, στροφή προς στροφή με φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά σε Αθήνα, Πειραιά, Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και στο βασικό οδικό δίκτυο της Ελλάδας. Παράλληλα το MLS Destinator στην παρούσα έκδοσή του περιέχει χάρτες οδών για Καβάλα, Ιωάννινα, Λάρισα, Λαμία, Βόλο, Χαλκίδα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο.

To MLS Destinator περιλαμβάνει ακόμη το ελληνοαγγλικό-αγγλοελληνικό ηλεκτρονικό μεταφραστικό λεξικό Interactive Dictionary MLS - Εκδόσεων Σταφυλίδη με πάνω από 270.000 λήμματα, καθώς και 30 παιχνίδια.