Επίπεδο Α2

Α. Κατανόηση Γραπτού Λόγου

Διαβάστε το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα. Στη συνέχεια απαντήστε στις ερωτήσεις στο Α και Β.

Στο τέλος κάνετε κλικ στο κουμπί "ΕΛΕΓΧΟΣ". Για κάθε ερώτηση θα εμφανιστεί η λέξη «ΣΩΣΤΟ» ή «ΛΑΘΟΣ», ανάλογα με την απάντησή σας. Κάνετε κλικ στην ανατροφοδότηση κάθε απάντησης για να τη διαβάσετε σε περίπτωση που δεν φαίνεται ολόκληρη.

Ημερομηνία: Mon, 22 Aug 2011 12:33:08 +0300 [22/08/2011 12:33:08 μμ EEST]
Από: Έλενα Φωτίου <>
Προς: Maria <>
Θέμα: Re: Κράτηση δωματίου

Αγαπητή κυρία,
Σας ενημερώνουμε ότι πήραμε το μήνυμά σας. Κρατήσαμε για εσάς ένα δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο μας από τις 15 έως τις 20 Ιουλίου. Το δωμάτιο έχει δύο μονά κρεβάτια και μπάνιο. Από το μπαλκόνι θα έχετε θέα στη θάλασσα. Κοντά στο ξενοδοχείο μας υπάρχει ένα όμορφο δάσος. Μπορείτε να πάτε για τρέξιμο ή να κάνετε πεζοπορία.
Το ξενοδοχείο μας είναι γνωστό για την αγάπη του στα ζώα. Μπορείτε να φέρετε μαζί σας τον αγαπημένο σας σκύλο. Δεν μπορείτε όμως να τον αφήνετε ελεύθερο μέσα στο ξενοδοχείο.
Σας ενημερώνουμε ότι την πρώτη μέρα το δωμάτιό σας θα είναι ελεύθερο από τις 12 και μετά. Επίσης, μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο πάρκιγκ του ξενοδοχείου. Για πρωινό σερβίρουμε σπιτικές πίτες και φρέσκα αυγά. Ελπίζουμε να σας αρέσουν.
Η τιμή του δωματίου είναι 50 ευρώ τη μέρα μαζί με το πρωινό. Σας παρακαλούμε να πληρώσετε για τις πρώτες δύο μέρες της διαμονής σας. Στείλτε τα χρήματα μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Σας περιμένουμε!
Έλενα Φωτίου

Α

Σημειώστε αν οι προτάσεις είναι σωστές ή λάθος.

1. Το δωμάτιο που ζήτησε η κυρία είναι για δύο άτομα.

2. Το ξενοδοχείο δεν προσφέρει πρωινό.

3. Η κυρία πλήρωσε για δύο μέρες.

Β

Σημειώστε ποια επιλογή είναι σωστή.

4. Οι οδηγίες του ξενοδοχείου για τα ζώα είναι:

5. Η κυρία πρέπει να στείλει χρήματα από πριν για

Αγγίξτε την οθόνη για αναπαραγωγή