Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τέχνες-Πολιτισμός :: Πορτρέτο

( ο "άγνωστος εχθρός" για έναν πολύτιμο φίλο :: 31/1/2006 19:31:28) 

Ο Χρήστος διηύθυνε από το 1998 το πολιτιστικό τμήμα της "Μ". Κατάφερνε ωστόσο να συνδυάζει άριστα τις ιδιότητες του δημοσιογράφου και του ηθοποιού.

Ο "Άγνωστος εχθρός" για έναν πολύτιμο φίλο

Απόψε η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής στη μνήμη του Χρήστου Αρνομμάλλη

Στον ηθοποιό και δημοσιογράφο Χρήστο Αρνομάλλη είναι αφιερωμένη η σημερινή παράσταση του έργου "Άγνωστος Εχθρός" του Χάρολντ Πίντερ, που παρουσιάζει αυτόν τον καιρό η Πειραματική Σκηνή της Τέχνης. Το έργο αποτελείται από δύο μονόπρακτα του νομπελίστα Άγγλου συγγραφέα και το σκηνοθετεί ο Νίκος Χουρμουζιάδης.

Ο συνάδελφος Χρήστος Αρνομάλλης έφυγε απρόσμενα από κοντά μας πριν από τέσσερα χρόνια, σε ηλικία 46 χρόνων. Ο Χρήστος κατάφερνε να συνδυάζει άριστα τις δύο ιδιότητες του δημοσιογράφου και του ηθοποιού. Από το 1976 άρχισε να εργάζεται στην εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" και από το 1998 διηύθυνε το πολιτιστικό τμήμα της "Μακεδονίας". Ως ηθοποιός συμμετείχε σε πάρα πολλές παραγωγές της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος. Ο Χρήστος έδωσε την τελευταία του παράσταση ως Μπρουσκόν, ερμηνεύοντας συγκλονιστικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον "Θεατροποιό" του Τόμας Μπέρνχαρτ.

Η "αντί μνημοσύνου" παράσταση του "πολύτιμου φίλου " της Πειραματικής Σκηνής θα δοθεί απόψε στις 9 το βράδυ, στο θέατρο 'Αμαλία" (Αμαλίας 71) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Για κράτηση θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310 821483.