Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( τώρα το νταμπλ :: 26/3/2006 23:07:18) 

Ο Κλέιτον Στάνλεϊ καρφώνει μπροστά από το διπλό ιταλικό μπλοκ.

ΑΜΗΧΑΝΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τώρα το νταμπλ

Το απλανές βλέμμα και το χαμόγελο αμηχανίας των παικτών του Ηρακλή, αμέσως μετά τον δεύτερο συνεχόμενο χαμένο τελικό, δυσκόλευε όσους ήταν εκεί να ερμηνεύσουν τη διάθεσή τους.

Την απορία μάς έλυσε ο Λόι Μπολ. "Ήταν το πιο δύσκολο Σαββατοκύριακο στα δύο χρόνια που είμαι στον Ηρακλή. Θα πάω τώρα σπίτι και μου φαίνεται πως θα λιποθυμήσω. Μπορεί και να έχασα 10 κιλά από την υπερπροσπάθεια", είπε ο Αμερικάνος και συμπλήρωσε: "Ξύπνησα πολύ κουρασμένος το πρωί, αλλά κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω καμία δικαιολογία. Ήλθαμε εδώ και ήμασταν έτοιμοι για τους αγώνες. Θεωρώ πως είμαστε το ίδιο καλοί με την Τρεβίζο, την Μπέλγκοροντ και την Τουρ, τις ομάδες που κέρδισαν το τρόπαιο τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν το είχε η μοίρα μας να κερδίσουμε το κύπελλο. Δύο χαμένοι τελικοί στη σειρά, δεν είναι και λίγο, αλλά δεν έχουμε χρόνο για κλάματα, πάμε να κερδίσουμε το κύπελλο και μετά το πρωτάθλημα".

Ο ΚΛΕΪΤΟΝ ΣΤΑΝΛΕΪ παραδέχτηκε πως "έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα και να περιορίσουμε τον Φέι, που έπαιξε καταπληκτικά". Λίγο πιο δίπλα, ο Χρήστος Δημητρακόπουλος έλεγε: "Μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Ξέραμε πως δεν ήμασταν το φαβορί, αλλά και πάλι μπορούσαμε. Πάμε για τo κύπελλο και το πρωτάθλημα, αυτοί είναι οι στόχοι που μας απέμειναν".

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, Αντρέι Κράβαρικ, μίλησε με ιδιαίτερη θέρμη για τον κόσμο του Ηρακλή, αφού πρώτα έβγαλε το παράπονό του: "Δεν κέρδισε ο καλύτερος, αλλά ο πιο τυχερός. Νιώθω πως κερδίσαμε και όχι ότι χάσαμε. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Αυτό που με στενοχωρεί είναι πως δεν κερδίσαμε το κύπελλο, για να το αφιερώσουμε σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ". Αμέσως μετά, ο αρχηγός του Ηρακλή έσπευσε να αγκαλιάσει τον έναν μετά τον άλλο τους συμπαίκτες του.