Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ο μακης κατσαβακησ, ο πολυτιμος βαθμος και η ανωτεροτητα του ατρομητου :: 12/2/2006 22:01:54) 

Ο Μάκης Κατσαβάκης με τον συνεργάτη του Νίκο Ζαλίκα.

Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ, Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Έκρηξη ειλικρίνειας

Αφού εκθείασαν ο ένας τον άλλο, παραδέχθηκαν το κοντράστ των συναισθημάτων, αφού ο μεν Μάκης Κατσαβάκης πανηγύριζε τον υπερπολύτιμο βαθμό, ο δε Γιώργος Παράσχος απογοητευμένος σκεφτόταν τους δύο (επίσης υπερπολύτιμους) βαθμούς…

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

"Πήραμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, έστω κι αν δεν κάναμε κάποια μεγάλη εμφάνιση. Θέλαμε να δώσουμε συνέχεια μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη με την Ξάνθη, όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί", είπε αρχικά ο τεχνικός της Καλαμαριάς και συμπλήρωσε: "Στο β' ημίχρονο βελτιωθήκαμε και σε μία από τις λίγες φάσεις που δημιουργήσαμε καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης".

Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ σε μια έκρηξη ειλικρίνειας παραδέχθηκε ότι: "… ο Ατρόμητος δικαιούταν να κερδίσει βάσει των ευκαιριών που έκανε, όμως στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έμοιαζε με ρωσική ρουλέτα, αφού ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να δημιουργηθούν κίνδυνοι στις δύο εστίες. Εύχομαι στον κ. Παράσχο και τον Ατρόμητο ό,τι καλύτερο και μακάρι φέτος να βγει στην Ευρώπη, αφού το αξίζει και τα προηγούμενα χρόνια έχανε την ευκαιρία στα τελευταία ματς".

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τον Γιώργο Παράσχο το σκυθρωπό βλέμμα του έλεγε πολλά. "Δυστυχώς, εμείς σήμερα χάσαμε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, ενώ από εδώ και πέρα μας περιμένει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δεν πρέπει όμως να βάλουμε το κεφάλι κάτω, αφού αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί και εκτός έδρας να κερδίζει βαθμούς", ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε: "Μετά το 1-0 και με δεδομένο ότι δύσκολα δεχόμαστε γκολ πίστευα ότι θα κλειδώναμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης και μετά δεν αντιδράσαμε σωστά. Προσπαθήσαμε με ανορθόδοξο τρόπο να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα, ενώ κι ο αέρας ήταν ανασταλτικός παράγοντας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και τον κ. Κατσαβάκη".