Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( η αυτοκριτική του πάουλο κόστα :: 12/2/2006 21:47:41) 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Η αυτοκριτική του Πάουλο Κόστα

Ο πρωταγωνιστής του χθεσινού αγώνα για τον Άρη θεωρεί μέτρια την απόδοσή του και ανοίγει την όρεξη των φίλων της ομάδας. Ο Πάουλο Κόστα έκανε τα πάντα στη μεσαία γραμμή των "κίτρινων" αλλά κάνοντας την… αυτοκριτική του, απλώς πιστεύει ότι έπαιξε καλύτερα από την προηγούμενη φορά.

"Το παιχνίδι ήταν δύσκολο μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ. Προσπαθήσαμε, τρέξαμε πολύ, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος, περίμενα από αυτά που μου είχαν πει οι συμπαίκτες μου ότι θα έρθει στο γήπεδο αλλά ήταν πραγματικά καταπληκτικός. Όσο για μένα, πήγα σχετικά καλά, αλλά όχι όσο μπορώ και θέλω. Απλά έπαιξα καλύτερα από την προηγούμενη φορά, όμως έκανα λάθη που δεν τα συνηθίζω. Αυτό οφείλεται στο ότι τους τελευταίους έξι μήνες δεν είχα συνεχόμενες παρουσίες σε παιχνίδια, όμως σιγά - σιγά θα φτάσω στο επίπεδο που μπορώ. Στόχος μου είναι να προσπαθώ για να κερδίζει η ομάδα τα παιχνίδια και μέσα από αυτά το στόχο που έχουμε".

Τους παίκτες του Πανηλειακού εκπροσώπησε ο Γιάννης Κολόκας: "Προσπαθήσαμε για κάτι καλό, δεν αδιαφορήσαμε για το παιχνίδι αλλά μας πίεσε πολύ ο Άρης αλλά και ο κόσμος στο γήπεδο".