Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ο ζοελ επαλε για το εντυπωσιακο γκολ που πετυχε :: 12/2/2006 19:35:14) 

ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Οι παίκτες του Ηρακλή χαιρετούν τους λίγους πιστούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο ΖΟΕΛ ΕΠΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ

Μόνο έτσι έμπαινε

Το επιθετικό κρεσέντο του Ζοέλ Επαλέ συνεχίζεται. Από την πέμπτη αγωνιστική και μέχρι τον αγώνα του Σαββάτου, σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Έφτασε αισίως στα οκτώ και βάζει πλώρη για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Το όγδοο γκολ του Καμερουνέζου ήταν και το πιο δύσκολο. Για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, χρειάστηκε να οριζοντιωθεί στον αέρα και με κίνηση που θύμισε περισσότερο καρατέκα, να "κρεμάσει" τον Σηφάκη. "Έγινε γρήγορα η φάση. Σημασία έχει ότι εκείνη τη στιγμή αντέδρασα σωστά. Από τη στιγμή που η μπάλα σηκώθηκε στον αέρα μόνο αυτό μπορούσα να κάνω. Είχα μόνο μια επιλογή. Μόνο έτσι έμπαινε. Το κακό είναι ότι δεν είχα ισορροπία, αλλά πίστευα ότι μπορούσα να το κάνω. Πρόλαβα και είδα ότι ο Σηφάκης ήταν λίγο έξω και πίστεψα ακόμα περισσότερο ότι θα μπει. Φοβήθηκα λίγο βέβαια, έτσι όπως σηκώθηκα να μην τραυματιστώ, αλλά ήθελα πολύ να το βάλω, για να φτάσουμε πιο κοντά στη νίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Μακάρι να μπορώ να βάζω κι άλλα τέτοια γκολ. Μπορώ να το ξανακάνω αν χρειαστεί".

Ο ΕΠΑΛΕ μίλησε για το συμβόλαιό του και ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο Ηρακλής: "Όλα όσα έχουν γραφεί και ακουστεί, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Εγώ είμαι εδώ και σκέφτομαι μόνο τον Ηρακλή. Να μην ανησυχούν οι φίλαθλοι. Συζητήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδας και θα έχουμε ακόμα ένα ραντεβού τον Απρίλιο. Συμφώνησα όταν η ομάδα ήταν στα δύσκολα. Έβαλα τη ρήτρα αποδέσμευσης για την ασφάλειά μου, καθώς όταν ήρθα είχα μικρό συμβόλαιο".

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στην Καλαμαριά, δήλωσε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Καλαμαριά είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό φαίνεται από τη βαθμολογική της θέση. Αν εμείς όμως είμαστε καλά μπορούμε να το κάνουμε εύκολο. Χρειάζεται προσπάθεια και συγκέντρωση για να φτάσουμε στο στόχο μας. Πιστεύω, ότι θα μας βοηθήσουν και οι φίλαθλοί μας. Τους έχουμε ανάγκη".