Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( το σάββατο μπορείς :: 30/3/2006 20:10:20) 

Πλήρη κάλυψη στους παίκτες για τις τελευταίες εμφανίσεις παρείχε ο Νίκος Αναστόπουλος.

ΑΡΗΣ

Το Σάββατο μπορείς

Μία ντουζίνα… πρόωρων αγώνων συμπληρώνουν αύριο οι κίτρινοι

Ο Νίκος Αναστόπουλος εξέφρασε ενστάσεις για το ότι ο Άρης παίζει σχεδόν τα μισά παιχνίδια του Σάββατο, πρώτος από κάθε άλλη ομάδα. Η αλήθεια των αριθμών τον δικαιώνει!

ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ,

Βαθμολογικά ο Άρης θα κινδύνευε σοβαρά να μείνει εκτός τριάδας αν όλες οι αναμετρήσεις του γίνονταν Σάββατο… Οι κίτρινοι θα αγωνιστούν για 12η φορά σε 26 αγωνιστικές πρώτοι απ' όλους. Η σύγκριση των αποτελεσμάτων των άλλων διεκδικητών κάθε φορά που ο Άρης παίζει Σάββατο, αφήνει περιθώρια για πολλές ερμηνείες. Ο Εργοτέλης κέρδισε 22 βαθμούς, η Κέρκυρα 21, ο Θρασύβουλος 20 και ο Άρης μόλις… 15. Σ' αυτή την "ειδική βαθμολογία" είναι τέταρτος…

Ο "αλενατόρε" λέει για τη διεξαγωγή ενός ακόμη αγώνα του Άρη Σάββατο: "Κατά την προσωπική μου άποψη όλα τα παιχνίδια των ομάδων πρέπει να γίνονται ίδια ημέρα και ώρα. Αυτό, από τη στιγμή που δεν έχει κριθεί ούτε η πρώτη θέση, ούτε η τρίτη. Από εκεί και πέρα όμως, και Παρασκευή τρεις τη νύχτα να πει η ΕΡΤ ότι θα παίξετε επειδή είστε Άρης, εμείς θα παίξουμε. Τέτοια ομάδα είμαστε…".

Για το αυριανό παιχνίδι λέει: "Πλέον μετρά η ουσία και δεν θα είναι εύκολο. Καλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει. Το παιχνίδι είναι υψίστης σημασίας και πιστεύω ότι το γήπεδο θα θυμίζει τον παλιό καλό καιρό. Ο καλός Αρης, όπου και να παίζει, θέλει τη νίκη και το αποτέλεσμα εξαρτάται από μας. Όσο είμαι στο τιμόνι του, ο Αρης θα παίρνει αποτελέσματα. Αυτά φέρνουν τίτλους".

Όσο για τα τελευταία παιχνίδια; "Δεν είχαμε την απόδοση που πρέπει. Τα παιδιά είναι άνθρωποι, από τον Οκτώβριο κυνηγάμε, δεν αντέχει πάντα ο οργανισμός".

Στήριξε ξανά τους παίκτες του λέγοντας πως "ακόμη και η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα φτύσει αίμα να μας κερδίσει" και ξεκαθάρισε: "Δεν μας νοιάζουν τα άλλα αποτελέσματα. Μπορούμε να κάνουμε και πέντε νίκες".