Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( βολεϊ: ο "καλοσ" ηρακλης δεν φοβαται τη σκρα στη φαση των "6" :: 17/2/2006 19:34:45) 

Μετά την Χότβολεϊς, σειρά για τον Ηρακλή έχει η πολωνική Σκρα.

ΒΟΛΕΪ: Ο "ΚΑΛΟΣ" ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΣΚΡΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ "6"

Ρώμη μέσω Πολωνίας

Του ΗΛΙΑ ΤΑΤΑΛΑ

Βήμα βήμα, ο Ηρακλής βρίσκει το δρόμο που οδηγεί στο φάιναλ φορ της Ρώμης και μετά την αγγαρεία του επαναληπτικού με την αυστρακή Χοτβόλεϊς οι "νταμπλούχοι" σκέφτονται ήδη τις αναμετρήσεις κόντρα στην πολωνική Σκρα, στη φάση των "έξι" του Τσάμπιονς λιγκ.

Ο Μάριος Γκιούρδας χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα από τον Αλέκο Λεώνη κόντρα στην Χοτβόλεϊς, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στη μέση. Άλλωστε, ο προπονητής των "κυανόλευκων" θα τον χρειαστεί περισσότερο απέναντι στη Σκρα. "Οι Πολωνοί έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά θεωρώ ότι εμείς είμαστε καλύτεροι. Γνωρίζουμε πολλούς από τους παίκτες της Σκρα, αφού αποτελούν τον κορμό της εθνικής Πολωνίας. Το "κλειδί" είναι το πρώτο παιχνίδι, που θα γίνει στον Εύοσμο και εκεί θα πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να πάμε στη ρεβάνς με πλεονέκτημα πρόκρισης. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένη την πρόκριση επί των Πολωνών και γι' αυτό δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε" τόνισε ο Γκιούρδας.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Γιάννη Καλμαζίδη, που στον αγώνα της Βιέννης δήλωσε "έτοιμος" και πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής ξεκουράζοντας τον Λόι Μπολ: "Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα φέτος. Πέρυσι εξαιτίας και της ανάληψης της διοργάνωσης περάσαμε απ' ευθείας στο φάιναλ φορ. Τώρα θα χρειαστεί να δώσουμε τέσσερα παιχνίδια και τα δύο τελευταία με τους Πολωνούς δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Πάντως, εάν καταφέρουμε και προκριθούμε θα είναι μεγάλο κατόρθωμα γιατί θα πάρουμε μέρος σε ένα φάιναλ φορ που θα συμμετέχουν οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης".

Ο ΠΡΩΤΟΣ αγώνας κόντρα στη Σκρα, θα γίνει στο κλειστό του Ευόσμου την 1η Μαρτίου.

ΑΝΑΒΟΛΗ για την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο Ηρακλής, προκειμένου να απολογηθεί στην αθλητική δικαστή, Δήμητρα Ζώη, για όσα συνέβησαν στις εξέδρες του Κατσάνειου, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.