Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( στην αθηνα τον νοεμβριο το ετησιο γκαλα της fifpro :: 16/3/2006 20:05:55) 

Ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, Τεό Βαν Σέγκελεν, συναντήθηκε με τον Γιώργο Ορφανό και επιβεβαίωσε πως στις 6 Νοεμβρίου θα βραβευτεί στην Αθήνα η καλύτερη ενδεκάδα του κόσμου.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΓΚΑΛΑ ΤΗΣ FIFPRO

Συναστρία στην Ελλάδα

Η εκδήλωση για την ανάδειξη και βράβευση της καλύτερης ενδεκάδας του κόσμου για το 2006, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου στην Αθήνα, ήταν το κυρίαρχο θέμα στη χθεσινή συνάντηση του Γιώργου Ορφανού με τον γενικό γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPRO), Τεό Βαν Σέγκελεν.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού παρουσία και του προέδρου του ΠΣΑΠ, Αντώνη Αντωνιάδη. "Επιβεβαιώσαμε την καλή σχέση που έχει η Πολιτεία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών", δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι "τον Νοέμβριο θα βρεθούν στην Αθήνα οι ένδεκα καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου, που θα έχουν επιλεγεί με ψηφοφορία των συναδέλφων τους. Σε αυτή τη διοργάνωση θα γίνει και ειδική βράβευση του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή, που θα αναδειχθεί με αντίστοιχη εκλογή". Όσο για την επιτυχία της διοργάνωσης ο κ. Ορφανός έδειξε βέβαιος. "Ένα ακόμη αθλητικό γεγονός θα επιβεβαιώσει την καλή εικόνα της Ελλάδας, που πρωταγωνιστεί, που γνωρίζει να διοργανώνει μεγάλα γεγονότα και όχι μόνο αθλητικά", κατέληξε.

Ο Βαν Σέγκελεν ρωτήθηκε εάν πιστεύει ότι στις 6 Νοεμβρίου θα έρθουν στην Αθήνα όλοι οι παίκτες που θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία. "Η εκδήλωση γίνεται σε καλή ημερομηνία για να το πετύχουμε. Σε αυτό θα συμβάλουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, γιατί θα θέλουν να τιμήσουν την ψήφο των συναδέλφων τους. Ζήτησα την υποστήριξη του κ. Ορφανού για να στείλουμε τους παίκτες, που θα έρθουν στην Αθήνα, το συντομότερο δυνατό στις ομάδες τους μετά την εκδήλωση. Αν είναι δυνατό και αυθημερόν". Ο Αντωνιάδης στάθηκε στην σημασία της εκδήλωσης για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. "Το γεγονός αυτό δίνει διεθνώς κι άλλους πόντους στους Έλληνες ποδοσφαιριστές", είπε.