Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ο αναστοπουλος μιλησε πρωτη φορα για το μελλον του :: 16/3/2006 20:02:52) 

Ο Νικος Αναστόπουλος επιβεβαίωσε τη θέση της διοίκησης ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί με την άνοδο στην Α' εθνική.

Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

Απλά το αυτονόητο

Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν. Η διοίκηση έχει καταστήσει σαφές ότι η άνοδος στην Α' εθνική σημαίνει αυτονόητα τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Χθες και ο ίδιος ο Νίκος Αναστόπουλος χαρακτήρισε… αυτονόητο, το ότι θα συνεχίσει στον πάγκο του Άρη τη νέα σεζόν

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

"Δεν σκέφτομαι από τώρα την Α' εθνική. Πρέπει να φτάσουμε πρώτα στην κορυφή, που για αρχή, είναι η άνοδος στην Α' εθνική. Μόλις εκπληρωθεί αυτός ο στόχος θα δούμε τα υπόλοιπα. Δεν μ' αρέσει να έχω πολλούς στόχους στο κεφάλι μου. Όπως είναι αυτονόητη η νίκη, έτσι και ορισμένα άλλα πράγματα, όπως και η παραμονή μου στην ομάδα, είναι αυτονόητα". Ο Αναστόπουλος θεωρεί ότι όσο ο Άρης παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας απειλείται μόνο από μία ομάδα: "Με την εικόνα που έχουμε σήμερα μόνο ο Θρασύβουλος μπορεί να μας απειλήσει. Δεν βλέπω ότι ο Εθνικός Αστέρας έχει τα ψυχικά αποθέματα να παλέψει για την άνοδο. Από την αρχή κυνηγούσαμε. Είναι πιο δύσκολο. Τώρα, μας κυνηγούν οι άλλοι".

ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ με το οποίο συνέδεσε το προηγούμενο με το επόμενο παιχνίδι, ο 48χρονος προπονητής είπε: "Με τη Βέροια, συνδυάσαμε βαθμούς και απόδοση. Είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, σημασία έχει όμως ότι πήραμε τη νίκη. Χρειάζεται σταθερότητα και διάρκεια, τίποτα δεν τελείωσε. Όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή, όπως αυτό με την Καλαμάτα, που προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες. Το πρωτάθλημα κρύβει δυσκολίες. Δεν χρειάζεται να θριαμβολογούμε και να καβαλήσουμε το καλάμι. Αν έληγε το πρωτάθλημα, θα λέγαμε ότι ο στόχος επετεύχθη".

Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ επεκτάθηκε γενικότερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Έχουμε προβλήματα, ποτέ δεν ήμασταν πλήρεις. Κάθε ομάδα θέλει να κερδίσει τον Άρη. Είναι κίνητρο για όλους. Είναι θετικό το ότι είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ότι ο κόσμος θα δώσει το παρών και επειδή λίγα λέμε και πολλά κάνουμε προχωράμε με αυτό το σύνθημα. Κοιτάμε την Καλαμάτα πρώτα. Αν κερδίσουμε, θα έχουμε κάνει ένα βήμα μαθηματικά. Στα επόμενα παιχνίδια πιστεύω θα ξεκαθαρίσει η άνοδος". Και όταν ρωτήθηκε για τον Κάσερες (εάν επέστρεψε) με το παροιμιώδες στιλ του είπε: "Αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι μεταξύ… Σκιάθου και Αλόννησου. Πετάει".