Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( τα πρωτα συγχαρητηρια ηταν απο τη μοσχα :: 29/3/2006 20:44:40) 

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Λικχολίτοφ είχε ο Νικολάι Πάντιους μετά το τέλος του ημιτελικού.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ

Ραντεβού στο Σαρλερουά

Ο Φέοντορ Λικχολίτοφ τηλεφώνησε στον Νικολάι Πάντιους αμέσως μετά τον αγώνα

Από τον Φέοντορ Λικχολίτοφ δέχτηκε το πρώτο τηλεφώνημα για συγχαρητήρια ο Νικολάι Πάντιους χθες το πρωί. Οι δυο παίκτες, που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δυο φιναλίστ του τελικού του ULEB Cup της 11ης Απριλίου, μίλησαν χθες επί αρκετή ώρα και έδωσαν ραντεβού στο Σαρλερουά.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ,

Οι δυο τους δεν ευτύχησαν να παίξουν στον ίδιο σύλλογο, όμως ήταν συμπαίκτες στις εθνικές ομάδες της Ρωσίας. "Είναι ο καλύτερός μου φίλος από τη Διναμό. Ξέρω και τους άλλους Ρώσους που παίζουν στη Διναμό, αλλά με τον Φέοντορ μιλάμε περισσότερο. Γνωριζόμαστε από 10 χρονών, όταν ήμασταν παιδάκια και ξεκινούσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Ήμασταν σε διαφορετικά σχολεία, αλλά όσο να 'ναι στην ίδια πόλη ήμασταν, το ίδιο άθλημα κάναμε, οπότε γνωριζόμασταν και είχαμε κοινή πορεία μέχρι ενός σημείου", αποκάλυψε χθες ο Νικολάι Πάντιους.

Ο Λοκχολίτοφ ήταν αυτός που τον πήρε τηλέφωνο και αντάλλαξαν συγχαρητήρια και ευχές. "Μόνο συγχαρητήρια δώσαμε ο ένας στον άλλον. Δεν είπαμε τίποτα για τα μυστικά της Διναμό ή του Άρη… Ανανεώσαμε το ραντεβού μας στο Σαρλερουά", είπε ο Ρώσος γκαρντ του Άρη, που δεν περιέγραψε στον Λικχολίτοφ το τι έζησε προχθές με τον κόσμο της ομάδας. "Δεν χρειάζεται να του πω τίποτα. Ξέρει πολύ καλά πώς είναι οι φίλαθλοί του Άρη, ήταν δυο χρόνια εδώ και τα γνωρίζει και τα έχει ζήσει. Δεν του είπα τίποτα, αλλά φαντάζομαι θα έμαθε…", επισήμανε ο Πάντιους.

Η Διναμό δεν είναι καλύτερη ομάδα από τον Άρη σύμφωνα με τον 26χρονο γκαρντ. "Η Διναμό είναι ομάδα με έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή, αλλά φυσικά και δεν είναι καλύτεροι από μας! Ένας τελικός είναι. Δεν είναι ένα παιχνίδι ομίλου ή ένα παιχνίδι σε μια σειρά αγώνων. Είναι ένα παιχνίδι και τέλος. Άλλο να παίζεις σε έναν τελικό και άλλο σε ένα παιχνίδι στον όμιλο. Δεν παίζει ρόλο η κατάσταση των ομάδων ή πορεία που έχουν κάνει. Είναι περισσότερο θέμα μέρας ποιος θα κερδίσει", υπογράμμισε ο Πάντιους και πρόσθεσε: "Δεν αισθάνομαι καθόλου περίεργα που θα παίξω απέναντι σε μια πρώην ομάδα μου. Είμαι επαγγελματίας και παίζω μπάσκετ. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το κύπελλο και όλα θα πάνε καλά".