Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( συναγερμος απο τον ιλιε ντουμιτρεσκου :: 22/3/2006 21:28:51) 

Το εγκώμιο των νεαρών ποδοσφαιριστών, που έπαιξαν στη Νέα Σμύρνη, έπλεξε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΛΙΕ ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ

Μπροστά σε… βουνό

Έξι "τελικοί" μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος περιμένουν τον Δικέφαλο.

Μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ αναθάρρησε, αλλά ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, φρόντισε χθες να χτυπήσει το καμπανάκι. Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του ακόμη ένα… βουνό για να βρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

"Θα υποφέρουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Όλοι οι αντίπαλοί μας καίγονται για τους βαθμούς. Η Καλλιθέα, ο Ακράτητος, ο Λεβαδειακός και ο ΟΦΗ παίζουν για την παραμονή τους, η ΑΕΚ για το Τσάμπιονς λιγκ. Με εμάς θα παίξουν όλοι την τελευταία τους ευκαιρία, παίζονται μπόνους, συμβόλαια παικτών, διακυβεύονται πολλά" είπε ο Ρουμάνος, που προσπάθησε να καταδείξει ότι πλέον "κανένα ματς δεν είναι εύκολο". Ο Νουμιτρέσκου επισήμανε για άλλη μια φορά ότι δεν λογαριάζει τα ονόματα, αλλά θέλει μαχητές μέσα στο γήπεδο. Έπλεξε το εγκώμιο του Σαλπιγγίδη, που δίνει το καλό παράδειγμα ("τον έβαλα τρία ματς στα δεξιά, όχι μόνο δεν είπε λέξη, αλλά γύριζε στην περιοχή μας να κάνει τάκλιν"), αλλά και των νεαρών, που χρησιμοποίησε εναντίον του Πανιωνίου: "Ήταν ρίσκο. Αν δεν έβγαινε θα με κάνατε κομμάτια! Αυτά τα παιδιά δεν είναι τυχαία στον ΠΑΟΚ, αλλά χρειάζονται και τα αποτελέσματα για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είμαστε όμως υπομονετικοί. Όταν πήγε ο Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ, τα πρώτα έξι - επτά χρόνια δεν πήρε τίποτα, αλλά μετά τα πήρε όλα. Εγώ δεν ζήτησα ποτέ έξι χρόνια υπομονή, αλλά δώστε μου λίγο χρόνο".

Το Σάββατο ο 37χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει στη διάθεσή του και τον Φουτσίνι, αφού ο Πορφύρης, μέσα στην… ζαλάδα του, ξέχασε να γράψει στο φύλλο αγώνα την κάρτα, που του έδειξε κι έτσι ο Καμερουνέζος έμεινε στην τρεις. Χαραλάμπους και Σικαμπάλα είναι καλύτερα και λογικά θα είναι διαθέσιμοι, όπως και ο Ζαγοράκης, ο οποίος κατά τον Ντουμιτρέσκου "είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ. Αυτός συνδέει τις γραμμές και φάνηκε πόσο λείπει στα δύο παιχνίδια που δεν έπαιξε".