Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( αρησ: επιστολη του γκαλη στον τζεβελεκη για την ευρωλιγκα :: 10/3/2006 19:31:35) 

Ο Νίνος Γκάλης δεν ξεχνάει τον Άρη. Ούτε ο Άρης αυτόν…

ΑΡΗΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Το μήνυμα του "θεού"

Ο Νίκος Γκάλης είναι εδώ! Δίπλα στον Άρη, έτοιμος να συστρατευτεί με την ομάδα που δόξασε και με την οποία δοξάστηκε.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Ο "Νικ" έστειλε χθες επιστολή στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη, δίνοντας τα συγχαρητήριά του για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του ULEB Cup και παράλληλα έστειλε το μήνυμά του για τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα δεν ξεχνάει τον Άρη και φυσικά ούτε ο Άρης ξεχνάει τον Γκάλη. Έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες για τον φιλικό αγώνα που θα δοθεί προς τιμήν του, το επόμενο φθινόπωρο, όταν και θα τοποθετηθεί στην οροφή του Παλέ η φανέλα με το Νο6, μαζί με τους 21 (ίσως είναι 22 τότε…) τίτλους, ενώ ο ίδιος αρχίζει να δραστηριοποιείται όλο και περισσότερο. Χθες η ΚΑΕ έδωσε στην δημοσιότητα -μέσω του επίσημου σάιτ της- την επιστολή που έστειλε ο Γκάλης στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη και στην οποία αναφέρεται όχι μόνο στην πρόκριση στους "4" του ULEB Cup, αλλά και στο ενδεχόμενο η ομάδα να παίξει στην Ευρωλίγκα την επόμενη χρονιά.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ αναφέρει: "Αγαπητέ, πρόεδρε, θα ήθελα να μεταφέρεις προς την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες του ΑΡΗ, τα συγχαρητήριά μου για την πρόκριση στους "4" του ευρωπαϊκού κυπέλλου της ULEB, καθώς και τις ευχές μου για την κατάκτηση του τροπαίου. Γνωρίζω, ότι ο μεγάλος στόχος του ΑΡΗ είναι η έξοδός του στην Ευρωλίγκα.

Σε αυτήν την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, ομάδες με την ιστορία, το παρών, αλλά και το λαό του ΑΡΗ έχουν σίγουρα θέση, γιατί με την παρουσία τους προσδίδουν αίγλη στον θεσμό. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα σας, σε αυτήν την προσπάθεια, που είναι υπόθεση όχι μόνο της Αρειανής οικογένειας, αλλά και της μπασκετομάνας Θεσσαλονίκης".

ΟΛΑ ΑΥΤΑ αφορούν το μέλλον του Άρη. Το παρόν αφορά τους παίκτες και τον Αντρέα Ματζόν, οι οποίοι ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους για τον κρίσιμο αγώνα με τον Πανελλήνιο, στην Κυψέλη. Η ομάδα βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και με νίκη σήμερα κάνει ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση θέσης στην πρώτη τετράδα.