Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( εκλεψε την παρασταση ο γιωργος σιγαλας :: 15/3/2006 21:35:21) 

Πρώτος μίλησε μπροστά στην κάμερα ο Γιώργος Σιγάλας κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

Οι ιστορίες του "Ράμπο"

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Γιώργος Σιγάλας είναι η πιο γνωστή φυσιογνωμία του Άρη στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Οι Γάλλοι του "Eurosport" το γνώριζαν εκ των προτέρων αυτό και φυσικά είχαν ζητήσει από τους ανθρώπους του Άρη να ενημερώσουν τον "Ράμπο" ότι θα τον χρειαστούν για το αφιέρωμα που ετοιμάζουν. Ο Σιγάλας ήταν ο πρώτος που μίλησε μπροστά στη κάμερα του "Eurosport" και η μίνι συνέντευξή του λίγο έλειψε να γίνει η αυτοβιογραφία του στα αγγλικά. Είχε τόσες ιστορίες να διηγηθεί ο 34χρονος γκαρντ που ο Γάλλος δημοσιογράφος έμεινε με ανοικτό το στόμα ακούγοντάς τον.

Ο ΣΙΓΑΛΑΣ μίλησε για το παρελθόν του Άρη, τονίζοντας πως "σε αυτό το γήπεδο διασύρθηκε η Τρέισερ Μιλάνου, η καλύτερη ομάδα στα τέλη της δεκαετίας του '80. Είχε χάσει 31 πόντους στο Αλεξάνδρειο, αλλά κέρδισε με 34 στο Μιλάνο και προκρίθηκε. Σε αυτό το γήπεδο έχουν γίνει ιστορικά παιχνίδια του ευρωπαϊκού μπάσκετ και πραγματικά είναι τιμή για τον καθένα να φοράει τη φανέλα του Άρη". Ο "Ράμπο" μίλησε και για τη φετινή πορεία του Άρη και για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα να φτάσει σε έναν τελικό και να κερδίσει και πάλι έναν τίτλο.

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την ολιγόλεπτη συνομιλία τους με τον Σιγάλα, γι' αυτό και έκλεισαν και σήμερα ραντεβού μαζί του για να του κάνουν μεγάλη συνέντευξη με φόντο τον Λευκό Πύργο και την πλατεία Αριστοτέλους.