Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( θριαμβευτικη επιστροφη :: 9/3/2006 20:03:11) 

Με το… σκαλπ της Σκρα Μπελχάτοβ επέστρεψαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" οι Αλέκος Λεώνης και Αντρέι Κράβαρικ.

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Η σκέψη τους στην Μπέλγκοροντ

Τη βεβαιότητα ότι θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό τη ρωσική Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ, όπως και πέρσι, αλλά και ότι μπορούν να την κερδίσουν ξανά, εξέφρασαν οι παίκτες του Ηρακλή κατά την επιστροφή τους από την Πολωνία.

"Κόντρα στην Σκρα Μπελχάτοβ, αποδείξαμε ξανά ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Τώρα, περιμένουμε έναν δυνατό ημιτελικό με την Μπέλγκοροντ. Θα κερδίσει όποιος είναι πιο ήρεμος, πιο συγκεντρωμένος και πιο αποφασιστικός. Θα είναι ό,τι καλύτερο για μένα να κλείσω την καριέρα μου με τον τίτλο του Τσάμπιονς λιγκ. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Περιμένουμε και τον κόσμο της ομάδας να έρθει στη Ρώμη, ώστε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο", τόνισε ο Φρέντι Μπρουκς, ενώ ο Μάριος Γκιούρδας συμπλήρωσε πως "…και οι τέσσερις ομάδες είναι δυνατές σε μια τελική φάση. Όποιος είναι πιο έτοιμος, αυτός θα σηκώσει το κύπελλο. Όσες πιθανότητες είχαμε πέρσι, έχουμε και φέτος, αφού η έδρα δεν παίζει ρόλο".

Τέλος, ο Λόι Μπολ υποστήριξε ότι το φετινό φάιναλ φορ θα είναι το καλύτερο της τελευταίας δεκαετίας: "Χαίρομαι που ο Ηρακλής θα είναι εκεί, μαζί με την Σίσλεϊ Τρεβίζο, την Ντιναμό Μόσχας και πιθανότατα τη Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ. Φέτος τα πράγματα θα είναι για όλους πιο δύσκολα από ό,τι πέρσι. Οι αγώνες θα κριθούν στους μεγάλους πόντους και εκεί θα μιλήσουν ένας ή δύο παίκτες με προσωπικότητα. Εμείς, έχουμε τέτοιους".