Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ο νεος στοχος του παοκ ειναι μια καλη θεση στα πλεϊ οφ :: 23/2/2006 19:37:35) 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ άφησαν τον αγώνα με τον Άρη πίσω και επικεντρώνονται στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ

Κυνηγώντας το εφικτό

Είτε το πίστευαν είτε όχι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, η υπόθεση-τετράδα αποτελεί πλέον παρελθόν μετά την ήττα από τον Άρη. Στόχος παραμένει μια καλή θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, κάτι που άλλωστε φαντάζει και ως πιο λογικό για μια ομάδα που προέβη σε διαδοχικές αλλαγές και μόλις τον τελευταίο μήνα άρχισε να πατάει στα πόδια της

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Το έλεγε και το ξανάλεγε το τελευταίο διάστημα ο Σούλης Μαρκόπουλος: "Δεν μπορείς να μιλάς για ψηλούς στόχους όταν δεν έχει ακόμα σαφή δείγματα μιας ομάδας. Μια ομάδα θέλει μια πορεία τουλάχιστον έξι μηνών. Ακόμα δεν έχουμε δει πού αντέχουμε". Η αλυσίδα αλλαγών τόσο στο ρόστερ όσο και στο τεχνικό επιτελείο μπορεί να ήταν επιβεβλημένες, βελτίωσαν την εικόνα του Δικεφάλου, αλλά όλα αυτά χρειάζονται και τον χρόνο τους προκειμένου να γίνουν "σύνολο". Ο ΠΑΟΚ άλλαξε τελείως τη χημεία του, τη φιλοσοφία του παιχνιδιού, αλλά και παίκτες πάνω στους οποίους στηρίζεται. Μόλις τον τελευταίο μήνα κατάφερε, με αρκετά προβλήματα ωστόσο, να παίζει σχεδόν πλήρης.

ΟΙ ΠΕΝΤΕ απανωτές νίκες έφεραν κύμα ενθουσιασμού. Η ήττα και η εμφάνιση κατά του Άρη προσφέρεται ως η κατάλληλη ευκαιρία για να μάθει ο ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται και τέτοιες καταστάσεις. "Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει η ομάδα. Πρώτα παίζαμε ελεύθερα. Τώρα υπάρχει πίεση. Θα έρθει και η κάμψη και εκεί δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα" έλεγε λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι ο Μαρκόπουλος και αυτό είναι πλέον το στοίχημα. Στο χέρι του ίδιου, αλλά και των παικτών είναι να αποδείξουν πως η άσχημη εμφάνιση στο Αλεξάνδρειο αποτελεί απλώς μια κακή παρένθεση.

"ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ παίζουμε πονάμε περισσότερο. Πριν από έναν μήνα ήμασταν στην 13η θέση και ξαφνικά βρεθήκαμε στην 7η. Έχουμε βατό πρόγραμμα και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται" δήλωνε χθες πιο νηφάλιος ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ είναι προγραμματισμένες για σήμερα, ενώ από αύριο οι παίκτες θα "σκορπίσουν" λόγω του Ολ σταρ γκέιμ στη Λάρισα.