Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( γλίτωσε με 8000ε :: 24/2/2006 19:59:09) 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Γλίτωσε με 8000Ε

Με πρόστιμο τελικά τη… γλίτωσε η ΠΑΕ, για όσα κατηγορήθηκε ότι συνέβησαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΑΕ επέβαλε πρόστιμο οκτώ χιλιάδων ευρώ στους "κυανόλευκους". Γι' αυτόν το λόγο στα γραφεία της Μίκρας αποφάσισαν, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή τους στην ηγεσία της εταιρείας, να απευθυνθούν -μέσω ανακοίνωσης- στον κόσμο της ομάδας, ζητώντας υποστήριξη σε ευπρεπή πλαίσια.

"Η ΟΜΑΔΑ διέρχεται μία κρίσιμη περίοδο σε αγωνιστικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο. Η συμπαράσταση των φίλων της ομάδας είναι σημαντική και από τους πάντες αναγνωρίσιμη και μάλιστα απαιτείται, προκειμένου να βοηθηθεί ουσιαστικά η προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος. Οι φίλοι του Ηρακλή έχουν επανειλημμένως αποδείξει την αγάπη και το πάθος τους για την ομάδα, ωστόσο, μέσα από αυτήν την παθολογική αδυναμία οδηγούνται σε λανθασμένες ενέργειες (απολύτως περιορισμένες, αλλά ικανές να επισύρουν ποινές), με συνέπεια η ΠΑΕ να καλείται να αποδώσει μεγάλα (ιδίως σε συγκεντρωτικό επίπεδο) ποσά, μετά από σχετικές αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων και να της αποστερούνται πολύτιμα χρήματα, τα οποία θα διέθετε για την κάλυψη επιβεβλημένων αναγκών της σε μια περίοδο σκληρής προσπάθειας για έξοδο από το οικονομικό αδιέξοδο".

"ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ότι η συνέχιση των κλήσεων στον αθλητικό δικαστή θα σημάνει και την αποστέρηση της έδρας σε μια καθοριστική για την υπόθεση της αγωνιστικής διάκρισης περίοδο. Ο κόσμος της ομάδας συμπαρίσταται και πρέπει να συνεχίσει να συμπαρίσταται στην αγωνιστική διαδρομή του Ηρακλή, αλλά θα πρέπει να μείνει μακριά από τη λογική των άσκοπων ύβρεων, της ρίψης αντικειμένων και των πανηγυρισμών εντός του περιβάλλοντος του αγωνιστικού χώρου, τιθασεύοντας το πάθος του για την 'κυανόλευκη' ιδέα και βοηθώντας με τη συμπεριφορά του με διπλό τρόπο τη συνολική προσπάθεια".

"ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, η ομάδα σας χρειάζεται υποστηρικτικούς, δυναμικούς και αποφασισμένους. Μην παγιδεύεστε από άστοχες εκδηλώσεις και μην παγιδεύετε την προοπτική του Ηρακλή. Είναι κρίμα και άδικο. Η προσοχή και η αυτοσυγκράτηση θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, που -εντέλει- θα το απολαύσει όλος ο κόσμος του συλλόγου", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.