Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( με ανεβασμενη ψυχολογια στο αιγαλεω :: 24/2/2006 20:28:22) 

Ο Καρίμ Μουζαουί θα επιδιώξει αύριο να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Κεκτημένη ταχύτητα

Το αποφασιστικό βήμα που θα τον βοηθήσει να υλοποιήσει το στόχο της εισόδου στην οκτάδα θέλει να πραγματοποιήσει αύριο (17.30) ο Απόλλων Καλαμαριάς στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης"

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη έχοντας εξαιρετική ψυχολογία μετά την επιτυχία επί του Ηρακλή είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους. Ο Σερραίος τεχνικός καθ' όλη την εβδομάδα που πέρασε επισήμανε στους παίκτες του ότι πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από το "Σίτι", αφού ο αντίπαλός τους είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Παρ' όλα αυτά έχουν εντοπισθεί αρκετές αδυναμίες και οι εντολές του Κατσαβάκη είναι να χτυπήσουν στα σημεία αυτά και να αιφνιδιάσουν τους παίκτες του Γιώργου Χατζάρα. "Εμείς δεν έχουμε καθόλου άγχος και αυτό μπορεί μας βοηθήσει να φτάσουμε πιο εύκολα στο στόχο μας" σχολίασε ο Καρίμ Μουζαουί.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ τις απουσίες των τιμωρημένων Κόβατς και Φυτανίδη, την επιστροφή του Πετκάκη και την επάνοδο του Καραλιόπουλου στις προπονήσεις, ο Κατσαβάκης σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα. Δεν προτίθεται να αλλάξει το σύστημα (3-4-3) και αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές του έχουν καταφέρει να το αφομοιώσουν και πλέον βρίσκονται με κλειστά μάτια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Σερραίος τεχνικός θα παρατάξει τους Κελπέκη, Αμπονσά, Παπαδόπουλο, Μουράφσκι, Πετκάκη, Γαλανόπουλο, Ορφανό, Παρμαξίδη, Κλέιτον, Παπά και Μουζαουί. Η εικοσάδα συμπληρώνεται από τους Καλογεράκη, Ιωάννου, Σαμουηλίδη, Πόπαρα, Χριστοφορίδη, Μπόλος, Αΐλτον, Κόλτση.