Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ο προεδρος του παοκ μιλησε για ολους και για ολα και ζητησε ενοτητα :: 24/2/2006 21:27:00) 

Ο Γιάννης Γούμενος βάλλει, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ

Ξέσπασμα χωρίς προηΓΟΥΜΕΝΟ

Τον τελευταίο καιρό, ο ΠΑΟΚ περνάει δύσκολες στιγμές και ο Γιάννης Γούμενος είπε να εκφράσει χθες το παράπονό του. Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για τη (λανθασμένη, από άποψη τακτικής) απόφαση της διοίκησης να μην υποστηρίξει τη μήνυση κατά των Σπάθα και Βούλγαρη, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε ενότητα, θεωρώντας πως αυτή είναι η μόνη λύση, για να ξεπεράσει ο Δικέφαλος την κρίση που τον μαστίζει.

"Όλοι ξέρουν να κάνουν κριτική, αλλά κανείς δεν μιλάει για την επόμενη μέρα. Η λύση θα βρεθεί, θα έρθει στον ΠΑΟΚ ένας καλύτερος από τον Γούμενο. Αλλά αυτή η κατάσταση, δεν πάει άλλο. Αντί να ασχολούμαστε με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ασχολούμαστε με σενάρια, που βγαίνουν από 15 πλευρές κι από ανθρώπους, που έχουν διαφορετικά συμφέροντα. Έλεος!" είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. "Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο Παντελάκης ήταν κακός, ο Δεδέογλου το ίδιο. Ο Σαββίδης το ίδιο, κακός και ο Βουλινός, κακός ο Μπατατούδης, κακός και ο Γούμενος. Όλοι οι κακοί στον ΠΑΟΚ ήρθαν. Μήπως πρέπει να δούμε το θέμα λίγο διαφορετικά; Ο Γούμενος είναι αδύναμος, λένε σήμερα. Πριν από τρία χρόνια, όμως, όταν παρέλαβε μια ομάδα με 36 προσφυγές και μ.ο. παικτών τα 30 χρόνια και έσωσε τον ΠΑΟΚ από τη Δ' εθνική, ήταν καλός" συμπλήρωσε και ζήτησε από τη μάζα των φίλων του ΠΑΟΚ να στηρίξουν την ομάδα τους.

"Κάποιοι πηγαίνουν και σπάνε τα γραφεία χορηγών μας, έρχονται στο σπίτι μου, έσπασαν τα τζάμια των γραφείων. Πού είμαστε; Στην Ουγκάντα; Ο ΠΑΟΚ δεν πάει μπροστά με τέτοιες ενέργειες, ούτε με αποχές, ούτε με αρνητικό τρόπο σκέψης. Καταλαβαίνω τους συνδέσμους, που κάνουν αποχή, η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή σε όλους και είμαι ανοιχτός σε διάλογο" είπε. Εξήγησε γιατί δεν πήρε εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια ("φοβόμασταν τον κίνδυνο επεισοδίων, που θα οδηγούσε σε τιμωρία της Τούμπας, ενόψει των ντέρμπι"), δήλωσε πως δεν ενοχλήθηκε από την δήλωση Κατσαρή για το γήπεδο ("ο κόσμος ζήτησε από τον Α.Σ. την προστασία των συμφερόντων του. Πού είναι το παράξενο; Μόνο ο Ερασιτέχνης μπορεί να αποφασίσει για το γήπεδο") και καταλήγοντας ζήτησε ενότητα γιατί "μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ".