Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ηρακλησ: το μηνυμα του γιωργου γιαννουζακου :: 14/3/2006 20:50:27) 

Έκκληση στον κόσμο του Ηρακλή απευθύνει ο Γιώργος Γιαννουζάκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΖΑΚΟΥ

"Ελάτε στο γήπεδο"

Η κίνηση από την ΠΑΕ Ηρακλής για βοήθεια των φιλάθλων προς την ομάδα μπάσκετ ήταν το πρώτο βήμα και ο Γιώργος Γιαννουζάκος φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Τα έσοδα του κυριακάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα με το Αιγάλεω είναι η προσφορά της ΠΑΕ και ο Γιαννουζάκος δίνει τη δική του πρόσκληση ως… μόνιμος θαμώνας στο Καυταντζόγλειο από οκτώ χρονών. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή, ενώ είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας. Εννοείται ότι θα δώσει κανονικά το παρών και την Κυριακή. Το ίδιο ελπίζει και εύχεται ότι θα πράξουν και οι οπαδοί της ομάδας. "Κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Νομίζω ότι θα είναι εκεί για να στηρίξουν την ποδοσφαιρική ομάδα να πετύχει ακόμη μια νίκη και να ενισχύσουν παράλληλα το τμήμα μπάσκετ".

Η ΑΠΟΦΑΣΗ της ΠΑΕ να διαθέσει τα έσοδα στην ΚΑΕ δεν θα μπορούσε παρά να σχολιαστεί θετικά από τον 31χρονο παίκτη καθώς αποτελεί δείγμα ενότητας και συσπείρωσης σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. "Είναι κάτι θετικό και δείχνει την αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ των επαγγελματικών τμημάτων του Ηρακλή. Δεν υπάρχει κανένα μίσος και καμία έχθρα κι αυτό ισχύει και στην περίπτωση του βόλεϊ. Το ποδόσφαιρο μπορούσε τη δεδομένη χρονική στιγμή να βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ και πιστεύω ότι θα γινόταν και το αντίστροφο αν το ευνοούσαν οι συνθήκες".

ΤΩΡΑ που η ηρεμία επανήλθε στο στρατόπεδο του Ηρακλή άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο αγωνιστικό κομμάτι. "Η λύση που δόθηκε είναι η καλύτερη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μέχρι αύριο οι περισσότεροι παίκτες θα υπογράψουν τα ιδιωτικά συμφωνητικά με τα οποία ο Ερασιτέχνης εγγυάται τα χρήματα που θα εισπράξουμε φέτος. Προσωπικά με καλύπτει. Δεν πρόκειται πάντως να κατηγορήσω κάποιον άλλον παίκτη αν καταθέσει προσφυγή ή αν θελήσει να κάνει. Ο καθένας φροντίζει για τον εαυτό του. Είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν κι άλλα προβλήματα, αλλά θα πρέπει πλέον να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που ακολουθούν", τόνισε ο Γιαννουζάκος και συνέχισε λέγοντας: "Ο Μακεδονικός δεν είναι καλύτερη ομάδα από μας. Μπορούμε να κερδίσουμε τέσσερις αγώνες μέχρι το Πάσχα αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε δίκαιες διαιτησίες γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε τύχει σε αρκετά παιχνίδια της αντιμετώπισης που πρέπει".