Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( κλινουν προς σουπερ λιγκα οι παε της β' εθνικης :: 8/3/2006 20:51:59) 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Β' εθνικής.

ΚΛΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΟΙ ΠΑΕ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ

Βήματα μπροστά

Αλλη μια… μαχαιριά δέχθηκε η ΕΠΑΕ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, κι όπως όλα δείχνουν η λίγκα με τη μορφή την οποία ξέραμε τα τελευταία 25 χρόνια, πρέπει να θεωρείται παρελθόν

του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

Η χθεσινή συνάντηση του υφυπυργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού με δώδεκα εκπροσώπους ΠΑΕ της Β' εθνικής (σ.σ. θυμηθείτε ότι μέχρι πρότινος ο Βίκτωρ Μητρόπουλος ισχυριζόταν ότι έχει μαζί του και τις 16 ομάδες της Β' εθνικής) επιβεβαίωσε την πρόθεση των ομάδων τού δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος να ακολουθήσουν τα βήματα της Σούπερ λίγκας. "Αισιοδοξούμε και ευελπιστούμε ότι και το αύριο της Β' εθνικής θα είναι καλύτερο από το σήμερα και το χθες", είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού μετά τη συνάντηση, για να συμπληρώσει ο εκπρόσωπος του Εθνικού Αστέρα Στέλιος Σφακιανάκης: "Πρόθεσή μας είναι να λειτουργήσουμε παράλληλα με την Α' εθνική (σ.σ. Σούπερ λίγκα). Αυτή η συνεργασία θα προσκομίσει οφέλη στις ομάδες της κατηγορίας μας. Πιστεύουμε ότι πρέπει οι δύο λίγκες να διεκδικήσουμε από κοινού τα εμπορικά και τηλεοπτικά δικαιώματα".

ΜΕΤΑ τη συνάντησή τους με τον κ. Ορφανό, αντιπροσωπεία των ομάδων της Β' εθνικής (Εθνικός Αστέρας, Κέρκυρα, Προοδευτική, Πανσερραϊκός, Ηλυσιακός) επισκέφθηκε και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ξεχωριστής "λίγκας" στη Β' εθνική (διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι θα συγκαλέσει Γ.Σ. της ομοσπονδίας, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις του καταστατικού). Χθες ο υφυπουργός είχε συνάντηση και με τους εκπροσώπους της Γ' εθνικής, κατά την οποία οι τελευταίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις θέσεις της πολιτείας.