Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( αρησ: κοντρα στη χεμοφαρμ για τα ημιτελικα του uleb cup :: 20/3/2006 20:41:33) 

Ο Αντρέα Ματζόν γνωρίζει που πρέπει να "χτυπήσει" την Χέμοφαρμ.

ΑΡΗΣ: ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΧΕΜΟΦΑΡΜ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ULEB CUP

Πρώτο βήμα για πρόκριση

Ο Αντρέα Ματζόν μίλησε για το μυστικό των "κίτρινων" και ο Βλάντο Πέτροβιτς για την σερβική απειλή

Στο Σαρλερουά, μέσω Βρσατς, θέλει να βρεθεί ο Άρης που φιλοδοξεί να κάνει βήμα πρόκρισης στον τελικό του ULEB Cup κερδίζοντας σήμερα (21:00, ΕΤ-3) τη Χέμοφαρμ στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και συγκρατημένη αισιοδοξία αναχώρησε, χθες το μεσημέρι, για το Βρσατς, η αποστολή του Άρη. Οι "κίτρινοι" βρίσκονται ενώπιον μιας ακόμη πρόκλησης, της συμμετοχής στον τελικό του ULEB Cup και δεν είναι διατεθειμένοι να την αφήσουν να πάει χαμένη. Ο Αντρέα Ματζόν έχει διαμορφώσει πλήρη εικόνα για τη Χέμοφαρμ και γνωρίζει πολύ καλά τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του, για να φύγουν νικητές από το "Μιλένιουμ". "Είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη, σωματικά και ψυχολογικά, για να κατακτήσουμε τη νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο που είναι αρκετά δυνατός, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν", τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και στη συνέχεια ανέλυσε τα δυνατά σημεία της σερβικής ομάδας. "Η Χέμοφαρμ είναι μια ομάδα με ταλέντο. Έχει κάποιους επικίνδυνους παίκτες μέσα στη ρακέτα, ενώ επέστρεψε και ο Κόνλεϊ, που αγωνίστηκε κόντρα στην Παρτιζάν. Θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τον Τόπιτς, ο οποίος σουτάρει πολύ καλά για τεσσάρι. Γενικότερα, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι φτάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του ULEB Cup".

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ που θα δώσει πριν από το τζάμπολ της αποψινής αναμέτρησης ο Ματζόν δήλωσε: "Θα τους πω 'κάντε ό,τι και στις προπονήσεις, αλλά και στα τελευταία παιχνίδια'. Αν προπονείσαι καλά έχεις κι ανάλογη απόδοση. Γι' αυτό κερδίζουμε. Αυτό είναι το μυστικό. Πολλή δουλειά και λίγα λόγια".

Ο ΒΛΑΝΤΟ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ θεωρεί, ότι η έκβαση του αγώνα θα εξαρτηθεί από την απόδοση που θα έχει ο Άρης. "Η Χέμοφαρμ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, καθώς αρκετοί από τους παίκτες της αγωνίζονται χρόνια μαζί. Είναι μια ομάδα, που απειλεί τόσο μέσα από τη ρακέτα όσο και από την περιφέρεια διαθέτοντας ισορροπία σε όλες τις θέσεις. Αν ξεκινήσουμε από την αρχή δυνατά και παίξουμε καλή άμυνα είναι στο χέρι μας να νικήσουμε. Το γήπεδό της θα είναι γεμάτο, αλλά δεν είναι η καυτή έδρα όπως άλλων ομάδων στη Σερβία", κατέληξε ο Ελληνοποιημένος παίκτης.

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ τον Σάββα Καμπερίδη, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας ο Αντρέα Ματζόν δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.