Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( αμεση αντιδραση του σαλπιγγιδη στα σεναρια, διαψευση και του ολυμπιακου :: 28/2/2006 20:58:14) 

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πήρε θέση στα σενάρια μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Το μυαλό του στον ΠΑΟΚ

Κάποιοι μπορούν να κερδίζουν όποτε θέλουν. Κι επειδή είναι και… πλούσιοι, πιστεύουν ότι μπορούν να αγοράζουν τα πάντα, όποτε θέλουν. Ειδικά, την ώρα, που ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά…

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Ο Τροντ Σόλιντ δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει στην ομάδα του τον Σαλπιγγίδη (σ.σ. αλήθεια;) η φημολογία φούντωσε τις τελευταίες μέρες, ορισμένες αθλητικές εφημερίδες επέμεναν χθες ότι το… θέμα έχει προχωρήσει και ο 24χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, αποφάσισε χθες να πάρει θέση, καθώς μέχρι τώρα, μιλούν άλλοι για λογαριασμό του. "Δεν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα, ειδικά τώρα, που η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη. Δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα και δεν έχω κανένα σκοπό να φύγω από τον ΠΑΟΚ" είπε ο Σαλπιγγίδης και ζήτησε από την ΠΑΕ να μπει στην ιστοσελίδα της η δήλωσή του.

"ΘΕΛΩ ΝΑ δηλώσω ότι το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι η ανάκαμψη του ΠΑΟΚ. Η σχέση μου με την ομάδα και το συμβόλαιό μου δεν μου επιτρέπουν να σκέφτομαι τίποτε άλλο εκτός από τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα βγει από τη δύσκολη θέση στη οποία έχει περιέλθει. Ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του δικαιούνται το σεβασμό όλων μας. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι δεν έχω δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να σκεφτεί ή να υποθέσει ότι με απασχολεί κάτι άλλο εκτός από την κατάκτηση τίτλων με τον ΠΑΟΚ" αναφέρει η γραπτή δήλωση του Σαλπιγγίδη, ο οποίος ενημερώθηκε χθες το πρωί στην Κύπρο, όπου βρίσκεται με την Εθνική, για την… μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του, Βαγγέλης Αγγελής, που ενεπλάκη στην υπόθεση (ο Σάββας Θεοδωρίδης φέρεται να του μετέφερε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού), δήλωνε χθες ότι "όλα αυτά είναι παραμύθια", ενώ το απόγευμα αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διάψευση ο Ολυμπιακός, φοβούμενος προφανώς μήπως βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα. "Ο κ. Θεοδωρίδης είχε μια τυχαία ολιγόλεπτη συνάντηση στον προθάλαμο του ξενοδοχείου με τον εκπρόσωπο του Δ. Σαλπιγγίδη και του εξέφρασε απλώς την εκτίμησή του για τον ποδοσφαιριστή. Ουδεμία πρόταση έγινε κι όλα τα' άλλα, αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας" αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ να τον θέλει τον Σαλπιγγίδη ο Ολυμπιακός, είναι δεδομένο πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη κανείς, που θα έβαζε την υπογραφή του σε μια τέτοια παραχώρηση. Όσο για τον ίδιο τον Σαλπιγγίδη, μπορεί κι αυτός, όπως και οι υπόλοιποι να είναι πίσω στις πληρωμές, αλλά περίπτωση να αλλάξει ομάδα στην Ελλάδα, χωρίς τη συγκατάθεση του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει…