Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( εφεση κατα της πρωτοδικης καταδικαστικης αποφασης απο τον γρανουζη :: 28/2/2006 20:40:50) 

Επιμένει στην αθωότητα του ο Γιάννης Γρανούζης, που κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

ΕΦΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΝΟΥΖΗ

Σεβασμός και αθωότητα

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Ο Γιάννης Γρανούζης, ήταν το κεντρικό πρόσωπο, μετά από τη χθεσινή διαδικασία ως προς την αντίδρασή του στο άκουσμα της πρωτόδικης απόφασης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, επιβεβαίωσε ξανά ότι είναι από τους πλέον διαλλακτικούς και ήπιους παράγοντες των "κίτρινων".

Η δήλωσή του, ήταν επιγραμματική: "Σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στην αθωότητα μου, γι αυτό και κατέθεσα έφεση", είπε. Ο Χρήστος Γρόλλιος, νομικός του εκπρόσωπος, πρόσθεσε: "Ελπίζουμε ότι και σε δεύτερο βαθμό, η υπόθεση θα εκδικαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως έγινε και σε πρώτο".

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ σύμβουλος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας, σχολίασε από την πλευρά του: "Αποδείχθηκε περίτρανα στο δικαστήριο ότι οι αιτιάσεις του κατηγορητηρίου περί επικινδυνότητας των παραγόντων του Άρη και όλων των άλλων που αθωώθηκαν δεν ευσταθούν γι' αυτό και αθωωθήκαμε. Παραμένει όμως η απορία με ποια στοιχεία ασκήθηκε εις βάρος μας ποινική δίωξη. Ταλαιπωρηθήκαμε επί ένα χρόνο, φέροντας την ιδιότητα των ιδιαιτέρως επικίνδυνων κατηγορουμένων με αποτέλεσμα σε όλη την Ελλάδα να διασυρθούμε με επιπτώσεις στην οικογενειακή και επαγγελματική μας γαλήνη. Όσοι μας κατήγγειλαν ως ενόχους πρέπει να λογοδοτήσουν στην κοινή γνώμη".

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ συμβούλιο του "Σούπερ 3", ο Γιάννης Νέγρης είπε: "Μας έχουν ζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν να βοηθήσουμε για την αποφυγή επεισοδίων. Από εδώ και πέρα όμως δεν θα μπορούμε να το κάνουμε, αφού υπάρχει ο κίνδυνος τελικά να βρισκόμαστε ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενοι".

Και οι έξι κατηγορούμενοι στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές άσκησαν έφεση και αναμένουν την οριστικοποίηση δικάσιμου, ώστε να προσπαθήσουν να αποδείξουν την αθωότητά τους, όπως πιστεύουν, ώστε να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ, εκτιμούν ότι η πρωτόδικη απόφαση για τον Γρανούζη δεν μπορεί να επιφέρει την έκπτωση από το αξίωμα του, λόγω του ότι η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει. Υπάρχει όμως και η άποψη που φέρνει το θέμα στη δικαιοδοσία της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού, που πρέπει να ερμηνεύσει το νόμο κατά την κρίση της και να αποφασίσει. "Ό,τι και να γίνει, ο Γιάννης Γρανούζης είναι μέλος της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από τεσσερα χρόνια για να προχωρήσει μπροστά ο Άρης και να φτάσει εκεί που τον ονειρεύονται όσοι τον αγαπούν", είπε ο Σκόρδας σε σχετική ερώτηση.