Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ηρακλησ: οι παικτες ανακοινωσαν αποχη απο προπονησεις και αγωνες :: 7/3/2006 21:06:08) 

Οι παίκτες του Ηρακλή, στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησαν στο Ιβανώφειο, όπου ανακοίνωσαν την απόφασή τους για αποχή από τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δεν πάει άλλο!

Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης έβγαλαν χθες οι παίκτες του Ηρακλή με αφορμή όλα όσα συμβαίνουν φέτος στην ταλαιπωρημένη ομάδα. Οι παίκτες επιτέθηκαν κατά των παραγόντων της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη και παρέδωσαν τις φανέλες στη διοίκηση της ομάδας.

Του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Οι παίκτες του Ηρακλή εξέπεμψαν για μια ακόμη φορά SOS για το μέλλον της ομάδας, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου στο Ιβανώφειο. Ως αρχηγός ο Νίκος Κούβελας αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση. "Υπάρχει μια προβληματική κατάσταση στην ομάδα μας εδώ και πάρα πολλούς μήνες, την οποία όπως έχουμε διαπιστώσει καλύπτουμε εν αγνοία μας. Το πρώτο και κύριο ερώτημά μας είναι ποιος διοικεί την ομάδα. Έχουμε φτάσει στον Μάρτιο και δεν ξέρουμε ακόμη ποιος διοικεί την ομάδα. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως πρόεδρος είναι ο κ. Τσιλόπουλος. Ξέρουμε ότι η ομάδα υπάγεται στον Ερασιτέχνη, που είναι ο μεγαλομέτοχος άρα και ο υπεύθυνος. Οι κ.κ. Παναγόπουλος, Τσιλόπουλος και Μεταξιώτης έχουν τις ευθύνες τους, αλλά δεν είναι δουλειά μας να αποδώσουμε το ποσοστό ευθύνης καθενός".

ΑΦΟΥ αποκάλυψε ότι χθες κατέθεσε προσφυγή, ο Κούβελας ξέσπασε: "Είναι προφανές από τις κινήσεις κάποιων, ότι εν αγνοία μας είτε από την αρχή της χρονιάς είτε κατά τη διάρκειά της, αποφάσισαν να πέσει η ομάδα για να γλιτώσουν και τα χρέη και να ησυχάσουν. Αυτό δεν μπορούμε να το αποδείξουμε, αλλά δυστυχώς έρχονται και μου λένε συνεχώς τον τελευταίο καιρό ότι κι εγώ άκουσα κάποια κουβέντα από ανθρώπους του Ερασιτέχνη, που λένε 'έλα μωρέ, άσ' τους να πέσουν να ησυχάσουμε'. Δηλαδή, εμείς είμαστε σαν τον απατημένο σύζυγο που το μαθαίνει πάντα τελευταίος; Αν κάποιοι δεν ντρέπονται και θέλουν να ξεφτιλιστεί η ομάδα, τι να πούμε; Ο Ηρακλής έχει ιστορία. Δεν δεχόμαστε να συμμετάσχουμε σ' αυτό το παραμύθι. Αν δεν μας πουν ποιος είναι υπεύθυνος της ομάδας και δεν διασφαλιστούν τα οφειλόμενα, δεν θα προπονούμαστε ούτε θα κατεβαίνουμε στους αγώνες. Το μόνο που μας παρηγορεί είναι η στήριξη των φιλάθλων".

ΤΟ ΛΟΓΟ πήρε και ο Γιώργος Γιαννουζάκος: "Δεν υπήρχε πετρέλαιο στο Ιβανώφειο για 15 μέρες. Η φυσιοθεραπεύτρια είναι απλήρωτη, το ίδιο και ο φροντιστής. Δεν υπάρχουν 50 ευρώ για να αγοράσουμε φαρμακευτικό υλικό. Ο Τζένκινς δεν έχει αυτοκίνητο, επειδή οδηγεί μόνο αυτόματο, ενώ το ενοίκιο στα σπίτια των μικρών παικτών είναι απλήρωτο. Αν θέλουν να πέσει η ομάδα, να μας αφήσουν ελεύθερους να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του. Ο Ηρακλής ανήκει στην Α' ΕΚΑΣΘ, σαν λειτουργία".

Ο ΓΙΑΝΝΟΥΖΑΚΟΣ δεν έμεινε μόνο εκεί. "Η ομάδα γνώρισε επτά συνεχόμενες ήττες και ο κ. Μεταξιώτης επέμενε να κρατά τον κ. Ράτσα. Πρόκειται για πανευρωπαϊκό ρεκόρ. Στη συνέχεια παραιτήθηκε και δεν έκαναν δεκτή την παραίτησή του". Καταλήγοντας ο 31χρονος παίκτης, είπε πως "ο κ. Παναγόπουλος μας είπε ότι θα χαρεί περισσότερο αν μείνει η ομάδα μπάσκετ στην Α1 παρά αν κατακτήσει το νταμπλ η αντίστοιχη του βόλεϊ. Ας το αποδείξει κιόλας".